شاید خیلی سختی کشیده باشی توی زندگیت
زجر کشیده باشی، ظلم دیده باشی
الانم فکر کنی خدا وجود نداره، ولی حقیقت اینطوری نیست
خدا همیشه بوده، هست و خواهد بود مالک ماست مالک کل زمین و زمان و هرچیزی که میشناسیم هست
فکر کن ی نوزاد داری میبینی، این نوزاد از ی مادر متولد شده دیگه. تا حالا نوزادی دیدی که بگن همینطوری اومده و مادر نداره؟
حتی حضرت مریم س و داستانش هست، که حضرت عیسی متولد شد به خواست و مصلحت خدا بدون پدر ولی خب مادر داشت
حالا خدا هم خالق و مالک ما و مامان ها و باباهامون هستش
ممکنه مغزت نکشه که بخوای بیشتر فکر کنی، حق داری چون مغز من و هیچ بنی بشری نمیکشه
ما هرچقدر هم که باهوش بزرگ باشیم محدودیم و خدا چی؟ خدا نامحدوده
پس طبیعیه که ما ( محدود) نتونیم نامحدود رو تصور، فکر و خیال کنیم
پس از کجا متوجه بشیم خدا هست؟ از کتاب های آسمانی که با پیامبر هایش فرستاده، مسلمانی، مسیحی هر دین و آیینی که داشته باشی پیامبرت یک کتاب آسمانی داره و در اون هست
حالا ما مسلمان ها قرآن رو داریم + آیاتش
بخشی از اعتقاد به استغرالله نبود خدا از بی دینی میاد چون همون آمریکایی و اروپاییش هم که مسیحی باشه بالفرض وجود خدا رو قبول داره و عشق میورزه به روش دین و آیین خودش
علاوه بر این نشانه های خدا رو میتونیم تو زندگیمون ببینیم، باهاش صحبت کنیم، دلمون رو نزدیک کنیم وجودش رو حس می کنیم
این سختی ها هم گاهی بخاطر تقصیرات بندگان خداست که البته هیچ چیز بدون خواست خداوند نیست و میتونه امتحان الهی باشه
امتحانی که خدا صبر بندگانش، اعتقادات بندگانش رو به چالش میکشه
من ۱۹ سالمه و علم مرتبط ندارم اما چیزهایی که خودم مطالعه کردم و باور دارم رو گفتم عزیزم و سعی هم کردم بدون تعصب خاصی باشه🤍