2777
2789

نمیتونم 

برای من وجود خدا از وجدانیات هست

می‌دونم برای من وجود دارن چون برای اینکه بتونم ادامه بدم نیاز دارم که این باور رو داشته باشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری بگم که پس بنظرت ما واسه هیچی داریم زندگی می‌کنیم؟ اگه همچین باشه این دنیا زیادی بر اساس نظم نیس؟ خدا رو باید تو خودت پیدا کنی چون من نمیتونم بگم

حیف اون قول انگشتی.

کی آفریده مون و کی میمیراند مارو آسمان و زمین و کوه و فصل و...رو کی آفریده وجود خدا رو از اول خلقت قبول داشتن ولی بعضیها رفتن گوساله رو خدا قرار دادن یا مجسمه ها رو  این نشون میده آرامش انسان نیازمند پرستش خداست 

یکیش قرآن تو پیج اینستا دیدم چیزای گفته دانشمندا تحقیق درست بوده

اونی که میگی راجب گسترش جهانه که توقران گفته پیوسته میگسترانیم جهان را..الان احتمال دادن باسیاه چاله اینطوریه

ولی یه سوال..ازکجامعلوم کسی که اینوگفته به این موضوع آگاه نبوده و اورده تو قران؟ازطرف خدانه،خودش میدونستع؟؟

اونی که میگی راجب گسترش جهانه که توقران گفته پیوسته میگسترانیم جهان را..الان احتمال دادن باسیاه چاله ...

متوجه نشدم چی گفتین

من چندین آیه قبلا دیدم الان یادم نیست

ولی امکان نداره به نظر من بدون خالق ما اینجا باشیم اگه پدر مادر نباشن بچه ای ممکنه به این دنیا بیاد هرگز نمیشه

اون پدر مادر حتما باید آفریننده ای داشته باشن

متوجه نشدم چی گفتینمن چندین آیه قبلا دیدم الان یادم نیستولی امکان نداره به نظر من بدون خالق ما اینجا ...

میگم ازکجامعلوم قران نوشته یک پیامبرباشه؟

ازکجایه انسان معمولی که اینارومیدونسته نگفته؟

البته من خودم خدارو قبول دارم،ولی نقدبدنیس

اون بچه ام ممکنه دراینده دانشمندابتونن بدون حضور

زن ومرد بسازنش..مثلاترکیب ژنی و...

میگم ازکجامعلوم قران نوشته یک پیامبرباشه؟ازکجایه انسان معمولی که اینارومیدونسته نگفته؟البته من خودم ...

قرآن نوشته پیامبر نیست فقط وحی شده کلام خداست

دانشمندا نمیتونن هیچ وقت نمی تونن انسان بسازن 

قرآن نوشته پیامبر نیست فقط وحی شده کلام خداستدانشمندا نمیتونن هیچ وقت نمی تونن انسان بسازن

میدونم وحی هست بانو..ازکجامیدونی ازطرف خداست؟

پروازکردن زمانی  غیرممکن بود ولی الان ادم باهواپیماپروازمیکنه