2777
2789
اون دلایلی که میگید شاید خدا رو به عنوان یه انرژی که همه موجودات و جهانی که ما میشناسیم رو به وجود آ ...

بله درست 

و منم نمیگم اشتباهه این چیزا چون علمشو ندارم و ادم در حیطه ای مه علم نداره نباید قطعی نظر بده

ولی خدا هم مثل همون ماه تولد میشه با ازمایش حسش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هممون مجبوریم باور داشته باشیم وجود داره انگار خودمون رو عادت داریم به باور به یه چیزی و اعتقاد به اون و درخواست هامون نمیدونم من همیشه فکر میکنم که هست ولی حس میکنم نه عدلی هست تو این دنیا نه انصافی

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اینجوری فکر کن که هرچیزی که وجود داره خود به خود که به وجود نیومده.مثلا همین گوشی بالاخره یکی ساختتش.پیرهنی که تنته خود به خود دوخته نشده که ،یکی دوختتش...

پس مارو هم یکی خلق کرده خودبه خود به وجود نیومدیم که.خالقمون خداست.خالق کل جهان و کهکشان ها خداست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ازکجامعلوم نمیگفتی حل نمیشد؟

واقعا معلوم نیست

ما نمیتونیم وجود یا عدم وجود خدا رو با اجبار اثبات کنیم 

من کتابهای زیادی خوندم که عدم وجود خدا رو اثبات کردن 

تهش چی شد؟ انتخاب کردم که برام مهم نیست بقیه چه اعتقادی دارن برای من خدا وجود داره و کارکرد این باور برام خوبه. حالا این خدا هزار اسم داره یکی میگه کارما، الله ، ایزد ، یهوه، خدا، کائنات. برای من اسم مهم نیست. اینکه باور دارم نیروی برتر وجود داره بهم امید میده و توان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگر با نگاه علمی فلسفی بخواهید بدونید باید کتاب تبیین براهین اثبات خدا را مطالعه بفرمایید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

شاید خیلی سختی کشیده باشی توی زندگیت 

زجر کشیده باشی، ظلم دیده باشی 

الانم فکر کنی خدا وجود نداره، ولی حقیقت اینطوری نیست 

خدا همیشه بوده، هست و خواهد بود مالک ماست مالک کل زمین و زمان و هرچیزی که میشناسیم هست 

فکر کن ی نوزاد داری میبینی، این نوزاد از ی مادر متولد شده دیگه. تا حالا نوزادی دیدی که بگن همینطوری اومده و مادر نداره؟ 

حتی حضرت مریم س و داستانش هست، که حضرت عیسی متولد شد به خواست و مصلحت خدا بدون پدر ولی خب مادر داشت 

حالا خدا هم خالق و مالک ما و مامان ها و باباهامون هستش 

ممکنه مغزت نکشه که بخوای بیشتر فکر کنی، حق داری چون مغز من و هیچ بنی بشری نمیکشه 

ما هرچقدر هم که باهوش بزرگ باشیم محدودیم و خدا چی؟ خدا نامحدوده 

پس طبیعیه که ما ( محدود) نتونیم نامحدود رو تصور، فکر و خیال کنیم 

پس از کجا متوجه بشیم خدا هست؟ از کتاب های آسمانی که با پیامبر هایش فرستاده، مسلمانی، مسیحی هر دین و آیینی که داشته باشی پیامبرت یک کتاب آسمانی داره و در اون هست 

حالا ما مسلمان ها قرآن رو داریم + آیاتش 

بخشی از اعتقاد به استغرالله نبود خدا از بی دینی میاد چون همون آمریکایی و اروپاییش هم که مسیحی باشه بالفرض وجود خدا رو قبول داره و عشق میورزه به روش دین و آیین خودش 

علاوه بر این نشانه های خدا رو میتونیم تو زندگیمون ببینیم، باهاش صحبت کنیم، دلمون رو نزدیک کنیم وجودش رو حس می کنیم 

این سختی ها هم گاهی بخاطر تقصیرات بندگان خداست که البته هیچ چیز بدون خواست خداوند نیست و میتونه امتحان الهی باشه 

امتحانی که خدا صبر بندگانش، اعتقادات بندگانش رو به چالش میکشه 

من ۱۹ سالمه و علم مرتبط ندارم اما چیزهایی که خودم مطالعه کردم و باور دارم رو گفتم عزیزم و سعی هم کردم بدون تعصب خاصی باشه🤍

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد