2777
2789

خالم مهمونی گرفته بود بعد از مهمونی 

ک خواستم مامانمو برسونم توراه گفت عمم اومده بهم گفته ک ما شنیدیم تو دومادتو شکایت کردی بردیش پاسگاه شوهرم ک این حرفو شنید شرفمو برد.😭😭😭

در صورتی ک مامانم هیچوقت همچین کاری نکرده بود.

منم رفتم از زنداییم پرسیدم چون مامانش میشه عمه‌ی مادرم .بهش گفتم از مامانت بپرس این حرف و از کی شنیده و ما کی همچین کاری کردیم اصلا.بعدزنداییم گفت ک مادرم گفته ب ارواح مرده هام من اصلا اینجوری نگفتم.مادرم ب دروغ گفته بود ک عمم اینجوری گفته .زنگ زدم بهش گفتم ک چرا اسم عمتو آوردی ب دروغ گفت نه میدونی یکی دیگه بهم گفت تو مهمونی.

آبروم رفت پیش زنداییم همش داره پیام میده ما کی اینجوری ب مادرت گفتیم.لعنت ب مادرم لعنتتتتتت از دروغ اسم عمشو آورده بود.

یعنی این چند شب 3 کیلو کم کردم خدا شاهد از اعصبانیت.با این مادر چیکارکنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد تایپ کردی معلم ابتدایی نیستم اما واقعا باعث شد تا آخر تاپیک ذهنم درگیر ویرایش بشه و نفهمیدم عمه زندایی تون چکار کردند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

گوشی را بردارو زنگ بزنب مادرت و بگو کارت خیلی زشته، اصلا هم رابطه منو شوهرم برات مهم نیست فقط دنبال حرف وحدیثی، ترجیح هم میدی از این به بعدکلامی با همسرت حرف نزنه و نمیخواد حس دلسوزی بهش دست بده

خیلی بد تایپ کردی معلم ابتدایی نیستم اما واقعا باعث شد تا آخر تاپیک ذهنم درگیر ویرایش بشه و نفهمیدم ...

خیلی عادی تایپ کردم

زنداییم مادرش میشه عمه ی مامانم.

داییم دختر عمشو گرفته 😕

خیلی عادی تایپ کردمزنداییم مادرش میشه عمه ی مامانم.داییم دختر عمشو گرفته 😕

بدون ویرگول بدون فعل فاعل مناسب 

این اگه عادی باشه وای بحال غیر عادی 

در هر صورت رفتار ناپخته مادرت اصلا جذاب نیست و ادامه دادن این حرف ها جز خاله زنک بازی کاری نداره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مادر منم همچین غلطایی کرد و الان۲ماهه قهرم بیشرفا دروغ میگن مغز بچه هاشونو بخورن

من این 3 شبه ن غذا میخورم ن هیچی پدرم در اومد .

بخاطر حرف مادرم

شوهرم پدرمو در اورد ک چرا رفتن از دروغ گفتن شما منو شکایت کردید گفت چرا مادرت از دروغ گفته عمم گفته درصورتی ک یکی دیگه گفته بود بهش.

دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭

بدون ویرگول بدون فعل فاعل مناسب این اگه عادی باشه وای بحال غیر عادی در هر صورت رفتار ناپخته مادرت اص ...

دیگه ببخشید من اینجوری مینویسم.

نمیدونم چیکار کنم از دست مامانم

دیگه جلو شوهرت چرا گفته

جلو شوهرم گفت.الان اصلا نمیتونم ب شوهرم دیگه بگم چرا خواهرت بهم فلان حرف و زد

چون میگه عه پس شماهم پشت سر منم ب دروغ حرف می‌زنید.

دارم از گشنگی میمیرم ولی نمیتونم غذا بخورم

عمه.ی مامانم هی ب دخترش ک میشه زنداییم بهش مییگه 

پیام بده ب من ک چرا مادر من از دروغ اسمشو اورده.

اگ مامانم از دروغ اسم عمشو نمیوورد اینجوری نمیشد😭😭😭😭😭