2777
2789

سلام بچه ها ..

من میخام خیاطی یاد بگیرم ولی میخام الگو روی پارچه باشه و اینکه پرو نداشته باشه 

نمیدونم کسی اینجا اموزشای رایگان مزون شلیطه رو دیده یا نه شبیه متد اون میخام‌باشه 

خودش اندازه ها رو میده میای رو پارچه میبری...

اگه کسی بازم اموزشایی مثل اینا میشناسه که میشه سریع دوخت ممنون میشم بهم معرفی کنه

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

تو که میخوای یاد بگیری خیاطی باالگو پیش مربی حرفه ای یاد بگیر که کارهای تمیز و اصولی بدوزی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آفرین بدون الگو راحت تری من با الگو روش گرلاوین یاد گرفتم کلی دقت و وقت میخواد تا الگو بکشی و الگو رو پارچه پیاده کنی 

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که میخوای یاد بگیری خیاطی باالگو پیش مربی حرفه ای یاد بگیر که کارهای تمیز و اصولی بدوزی.

قبلا کلاس خیاطی رفته بودم متد گرلاوین واقعا تمیز در نمیومد و خیلی الگو کشی دردسر داشت ..

دوس دارم یه متد ساده‌و کار راه‌بنداز پیدا کنم یکم دستم راه بیوفته

آفرین بدون الگو راحت تری من با الگو روش گرلاوین یاد گرفتم کلی دقت و وقت میخواد تا الگو بکشی و الگو ر ...

اره خداییش خیلی راحت تره ولی نمیدونم از کجا میتونم اموزشای بیشتری پیدا کنم ...

اصلا نمیدونم‌این متد چه‌متدیه ..هر چی توی نت میزنم یه چیز کامل نمیاد بیرون یادش بگیرم 

بدون الگو و رو پارچه قطعا بدون پرو درنمیاد مگر اینکه یه لباس گشاد فری سایز بخوای بدوزی

عذر میخوام شما خیاطی یاد دارید؟

به نظرتون کدوم آموزشش راحت تره برای آدم مبتدی که هیچی بلد نیست

من عاشق خیاطی ام ، ولی از وقتی طریقه ی الگو کشی و از اینستا دیدم مخم عجیب سووووت کشیده ،خیلبییی سخته

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
بدون الگو و رو پارچه قطعا بدون پرو درنمیاد مگر اینکه یه لباس گشاد فری سایز بخوای بدوزی

یه سری لباس هستن میدوزن از روی جدول سایز بندی(سایز ۳۶ ،۳۷و ... ) و اندازه گیریه زیاد و دقیقی نمیخاد سایز خودتو‌ پیدا میکنی و میدوزی اونا چه متدی هستن ؟

عذر میخوام شما خیاطی یاد دارید؟به نظرتون کدوم آموزشش راحت تره برای آدم مبتدی که هیچی بلد نیست

بله عزیزم

به نظرم از همون ابتدا اصولی و دقیق یاد بگیرید مولر خوبه ،مولر المان یکم سخته ،مولر ترک راحت تره بدون پرو و خیلی قشنگه 

من اولش که خیاطی رفتم چیزی از متد ها نمیدونستم و گرلاوین یاد گرفتم بعدش مولر المان و ترک و درنهایت همون ترک رو انتخاب کردم

بعد که بیس رو یاد گرفتی میتونید الگو آماده بخرید( الگو های زرین کفاش خوبن)و دیگه درگیری های الگو کشیم نداشته باشی که بخوای الگو اولیه بکشی

من عاشق خیاطی ام ، ولی از وقتی طریقه ی الگو کشی و از اینستا دیدم مخم عجیب سووووت کشیده ،خیلبییی سخته

اره منم عاشق خیاطیم ولی الگو کشیو میبینم و اینکه بخای ببری و بدوزیشو بعد پروش کنی و اصلاح شکنی واقعا برام سخته و دوس ندارم ..

ولی الگو اماده هم باید یکم خیاطی بلد باشی که بتونی درست ازش استفاده کنی

ما الان تو مزون از الگو آپاده استفاده میکنیم چه برای لباس های آزاد و فری سایز که بدون برش هستن چه تنگ و مجلسی  ،پرو هم نمیگیریم اصلا 

مثلا اگه شخصی دوزی باشه طرف ایراد اندامی داشته باشه باید بلد باشی خودت الگو اماده رو یکم تغییر بدی بعد برش بزنی