2777
2789

خیلی حوصلم سر می‌ره از گوشی حالم بهم میخوره دلم میخواد یه دوست کوچولو و گوگولی داشته باشم

این چیزیه که تا الان به ذهن خودم رسیده هر حیوون و خوبی و بدیش

۱. طوطی

✅ کم سروصدا، کم غذا، غیرجاگیر

❌ اینکه هرجا دلش خواست دستشویی می‌کنه😭و به اندازه سگ و گربه باهوش نیست

۲.گربه 

✅ قیافه زیبا و حرکات گوگولی، تمیزه و دستشویی بلده

❌نیاز به واکسن مکرر، عقیم سازی، اسباب بازی های جدید، خیلی پرخرج، موهاش میریزه، به اندازه سگ با معرفت و بدرد بخور نیست

۳.سگ

✅بدرد بخور و مثل گربه بی صفت نیست و صاحبشو دوست داره، اینم دستشویی بلده

❌خرج و غذای خیلی خیلی زیاد، واکسن و عقیم سازی

۴.خرگوش

✅خیلی کیوت و خوشگله اصلا عاشقشم🥰 بی سروصدا

❌خیلی غذا میخوره و جای دستشویی بلد نیست تازه خیلی خیلی میشاشه

۵. جوجه و اردک

❌خیلی پر سروصدا و خیلی کثیف کاری میکنن

اقاا کی گفته طوطی کم سرو صداس😂😂😍اتفاقن خیلی بازیگوش و شیطونن ی سره باید باهاشون بازی کنی حرف بزنی تازه خراب کارم هستن طوطی من سیم شارژرمو جوییده بود

ولی بازم از همشون بهتره همین طوطی بگیر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوطی کم سروصدا؟🤣🤣🤣هر روز صبح انقدر حرف میزنن همه بیدار شن همینکه همه بیدار شدن خیالشون راحت میشه میگیرن میخوابن

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

گربه از همه بهتره من طوطی و کاسکو و مرغ مینا داشتم خیلی پر سر و صدا و پر خرج بودن البته مرغ مینا خرجش زیاد نیست ولی کثیف کاری داره سگ هم حتما باید هر روز حتی روزی دوبار ببری پیاده روی 

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

یه چیز کم سروصدا و ترتمیز با خرج کم بخوای آفتاب پرست بخر 

با اکواریومش حدود۲۰تومن میشه بعدش دیگه خرجی نداره

یه چیز کم سروصدا و ترتمیز با خرج کم بخوای آفتاب پرست بخر با اکواریومش حدود۲۰تومن میشه بعدش دیگه خرجی ...

وای اتفاقا بهش فکر کردم مثل راپونزل😂😂ولی خب نمی‌دونم از کجا بخرم تو تلگرام یکی دوتا چنل دیدم فقط زیاد راحت نبود اعتماد بهشون

تو کدوم شهر میفروشن 

وای اتفاقا بهش فکر کردم مثل راپونزل😂😂ولی خب نمی‌دونم از کجا بخرم تو تلگرام یکی دوتا چنل دیدم فقط ز ...

من یه کانال تلگرام نگه داشتم برای وقتی که بخوام خرید کنم هنوز ازشون خرید نکردم ولی به نظرم مطمئن میاد

این تلگرامشه artapetx

پیج هم داره

توی مواردی ک درمورد خوبی و بدی هاشون گفتی چند تا نکته داشت صلاح دیدم بگم

اول اینکه طوطی اصلا کم سر و صدا نیست. هر نژاد و هر مدلیش که بگیری خونه رو می‌ذاره رو سرش از صبح تا شب آواز میخونه و حرف میزنه

دوم اینکه گفتی گربه زیاد بدردبخور نیست یا سگ بدردبخور هست، حیوانات وجود ندارن برای اینکه به دردبخور باشن درواقع هرکدوم برای ما فوایدی دارن و ممکنه ما باهاشون سازگار باشیم یا نباشیم

سوم گربه بی صفت نیست فقط اینجور آفریده شده و متفاوته

و پیشنهاد نهایی من بابت اینکه چه حیوونی بگیری. ببین بسته به امکانات و شرایط و وضعیت مالی و اینکه چقدر میتونی هزینه کنی باید ی حیوونی رو بیاری. مثلا اگه خونه تون اپارتمانی هست یا خونه کوچیکی دارین ترجیحا سگ و گربه نگه داری نکن. سگ ها احتیاج به پیاده روی دارن ببین میتونی محیطی در نظر بگیری تا گاهی ببریش بیرون مثلا باغ شخصی یا حالا پارک عمومی که بردنش دردسر نشه. یا اگه خیلی وقتا از خونه میری بیرون و نمیتونی حیوون خونگیت رو همراهت ببری سگ رو نگه ندار چون خیلی چشم به راهت میمونه تا برگردی و تنها تو خونه تحمل نمیکنه. گربه مستقل تره ولی برای اونم آزار دهنده ست. این از شرایط و اما وضعیت مالی، خب قطعا میدونی که هزینه همون اولش نیست که بری بخری تموم بشه بره و بعدهاش هم خیلی خرج دارن بسنج ببین کدوم مناسب توعه. و حتما حتما حتما نظر بقیه ی اعضای خانواده و کسایی که تو خونه باهات زندگی میکنن بپرس که راضی باشن و از فلان حیوونی که میخوای نگهداری کنی بدشون نیاد و بعد ها بهش آسیب بزنن

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・