2777
2789
عنوان

تعطیلات هم تمام شد..کیا میان رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 59 پست
چهار هفته رژیم ، این یه چالشه اگه دوست داشتین امتحان کنین من قبلاً جواب گرفتم

یعنی هر هفته هرروزش یه جور بخوریم؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من قد 161 وزن 61 تا اواسط عید خیلی خوووب بودم رفتم مسافرت اشتهام ترکید البته وزن اضافه نکردم ولی حس میکنم شکوفا شدم. امروز صبح ناشتا آب و سرکه سیب خوردم صبحونه یک کف دست نون سنگک یک قاشق عسل با چای ساعت 10 سه تا انجیر خشک

قبل ناهار سرکه سیب و یک لیوان آب ناهار هم سه قاشق برنج و یه فیله مرغ گریل شده و سبزی خوردن ساعت 1/5 هم چای وتوت خشک 3تا دونه . عصر هم بخودم قول یک پیاده روی حسابی رو دادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم به علاقه مندی ها البته من تازگی ها وزن نکردم الان عکس میدم و وزن میکنم

خیلی خوبه منم الان یه عکس میدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
یه برنامه کالری شماری مثل مانکن یا کرفس نصب میکنی و بعد با استفاده از اون و باتوجه به قد و وزنت و می ...

مرسی الان میرم دان کنم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

من سرکارم ناهار نیوردم ی ساندوبچ فلافل زدم بربدن ولی قبل ازعید ازبرنامه مانکن استفاده میکردم ی بیس روزی خوب بود

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
این وزن قبلا تقریبا آبان ماه  اینجوری عکس میگیرم 😂😅 الان ترازوم روشن نشددد😢😢😢

اها من عکس از خودم دادم

من ترازومو عمدا باتری نذاشتم اخه باش وسواس میگیرم همش رو ترازوم من ماه به ماه وزن میکنم که تغیرم محسوس باشه

حتما در کنار رژیم ورزشم بکن 

پیادروی حتما میکنم