2777
2789
عنوان

تعطیلات هم تمام شد..کیا میان رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۶ فک کنم

تو که خوبی؟؟

من هم قد شمام اما میخوام ۶۰بشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه ها با توکل بخدا از امروز شروع میکنیم و هرروز اینجا میایم گزارش میدیم تا انشالله هممون به وزن اید ...

من چیکار کنم هم ریزه خواری  زیاد میکنم هم فعالیت ندارم

گناهکار😢
چجوریه

منم دقیق نمیدونم فقط میدونم هرچی به حیوانات مربوطه باید نخوریم فقط حبوبات و سبزیجات 

البته من میخوام لبنیات هم بخورم 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

من امروز شروع کردم 

صبحونه ۳۰ گرم نان جو ، یک قاشق مربا خوری کره بادام زمینی

میان وعده سیب

ناهارم ۱۰۰ گرم سیه مرغ ، یه سیب زمینی آبپز 

کالری شماری نمیکنم می‌خوام سالم خوری کنم یک هفته 

قدم ۱۶۴ وزن ۶۰ 

هر روزم میرم باشگاه ، می‌خوام تا ماه رمضون بشم ۵۷ تثبیت کنم

بچه ها از تک تکتون ممنونم که اومدین تاپیکم لطفا هرروز همینجا بیاین و از روز رژیمیتون پست بذارین تا همه از هم انرژی بگیریم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
کالری شماری چجوریه؟

یه برنامه کالری شماری مثل مانکن یا کرفس نصب میکنی و بعد با استفاده از اون و باتوجه به قد و وزنت و میزان کاهش وزنی که میخوای داشته باشی کالری مجازت مشخص میشه و تو به اندازه اون مجازی بخوری که البته بهتره زیگزاگی بخوری یعنی اگه کالریت شد ۱۵۰۰

تو یکروز ۱۲۰۰ بخور یه روز ۱۰۰۰و فرداش ۹۰۰ تا بدنت عادت نکنه

هرچی میخوری رو هم وارد برنامه کالری شمار میکنی تا کالریشو حساب کنه

2790
2778
2791
2779
2792