سلام
لطفا اگر کسی میتونه کمکی کنه دریغ نکنه
من تقزیبا 2ساله ک ازدواج کردم. خدا رو شکر همسرخوبی دارم. استخدامه ی اداره دولتیه و ب هرحال میتونیم زندگیمونو بگذرونیم.
هر دو تحصیلکرده ایم. و سال گذشته دکترا قبول شد ی دانشگاه خوب و کار ودرس رو درکنار هم داره.
من یکی دوجا کار کردم در زمان مجردیم ولی کارای درست و حسابی نبودن چون قرارداد 3ماهه میبستن و.. یکیشونم با بی احترانی تمام قرارداد نبستن باهام. خیلی خاطرع بدی دارم از کار کردن تو اون رشته و البتع بکم ک رشتمون خیلی هم کار نداره خلاصه اعتماد بتفسم صفر شده. و بعد ازدواج تو ی موسسه پارت تایم کار میکنم. اما همش نگرانم ک سنم بالا بره چی میشع. چرا نباید درامد داشته باشم. چرا نباید ازمون استخدامیا رشتمو بخواد چرا .میخوام بیممو خودم بریزم ک بتونم از تامین اجتماعی استفاده کنم واسع بازنشستگی و نمیدونم اصلا کار درستیه یا نه؟؟
میخواستم دوباره کنکدر بدم ولی خیلی درست وحسابی نخوندم و امیدوار نیستم..
همسرم میگه بریم خارجداز کشور برای ادانه تحصیل ولی من میترسم. میگم خب اللن کار داره با اطمینان یعنی نگران نیستم بیرونش کنن یا... میترسم از صفر بخوام شروع کنم میترسم اشتباه کنیم...
دور واطزافم میگن بچع دار شو میخوای چیکار درسو. ولی واقعا من رضایت ندارم همش میگم میشم ی مادر عقده ای....جایی ک هستمو دوس ندارم...
مشاور رفتم دوتا جا ولی ب دردم نخوردن ی مشاور خوب بهم معرفی کنید یا اگر تجربه مشابه دارید بهم بگید.ممنون