2777
2789
عنوان

خوددرگیری

140 بازدید | 4 پست

سلام

لطفا اگر کسی میتونه کمکی کنه دریغ نکنه 

من تقزیبا 2ساله ک ازدواج کردم. خدا رو شکر همسرخوبی دارم. استخدامه ی اداره دولتیه و ب هرحال میتونیم زندگیمونو بگذرونیم.

هر دو تحصیلکرده ایم. و سال گذشته دکترا قبول شد ی دانشگاه خوب و کار ودرس رو درکنار هم داره.

من یکی دوجا کار کردم در زمان مجردیم ولی کارای درست و حسابی نبودن چون قرارداد 3ماهه میبستن و.. یکیشونم با بی احترانی تمام قرارداد نبستن باهام. خیلی خاطرع بدی دارم از کار کردن تو اون رشته و البتع بکم ک رشتمون خیلی هم کار نداره خلاصه اعتماد بتفسم صفر شده. و بعد ازدواج تو ی موسسه پارت تایم کار میکنم. اما همش نگرانم ک سنم بالا بره چی میشع. چرا نباید درامد داشته باشم. چرا نباید ازمون استخدامیا رشتمو بخواد چرا .میخوام بیممو خودم بریزم ک بتونم از تامین اجتماعی استفاده کنم واسع بازنشستگی و   نمیدونم اصلا کار درستیه یا نه؟؟

میخواستم دوباره کنکدر بدم ولی خیلی درست وحسابی نخوندم و امیدوار نیستم..

همسرم میگه بریم خارجداز کشور برای ادانه تحصیل ولی من میترسم. میگم خب اللن کار داره با اطمینان یعنی نگران نیستم بیرونش کنن یا... میترسم از صفر بخوام شروع کنم میترسم اشتباه کنیم...

دور واطزافم میگن بچع دار شو میخوای چیکار درسو. ولی واقعا من رضایت ندارم همش میگم میشم ی مادر عقده ای....جایی ک هستمو دوس ندارم...

مشاور رفتم دوتا جا ولی ب دردم نخوردن ی مشاور خوب بهم معرفی کنید یا اگر تجربه مشابه دارید بهم بگید.ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تو رشته خودم دلم نخواست کار کنم (البته بازار کارش هم به معنای واقعی افتضاح بود و تهش میشد تدریس که دوست نداشتم) تو یک حوزه دیگه کار کردم. الان هم که به کل دارم یه رشته دیگه توی دانشگاه میخونم و خیلی مشتاقم که این رشته رو تا انتها ادامه بدم در کنارش هم کار میکنم.تا پارسال میرفتم سر کار و برام بیمه رد میشد ولی شروع کردم پروژه ای کار کردن به یه شرکت آشنا گفتم برام بیمه رد میکنه خودم حق بیمه ام رو میدم.

الان که درس خوندن خیلی راحت شده اصلن دیگه نیازی به کنکور نیست. اگه دلت میخواد درس بخونی یه رشته کاربردی انتخاب کن و شروع کن . 

تاریخ شروع: 24 دی ماه 1399    وزن شروع:76.9   قد شروع : 164  وزن هدف: 57  وزن فعلی: ۷۵.۴ گروه زرد

بیمه رو یا باید بگی یه شرکت برات رد کنه یا خودت بری بیمه تامین اجتماعی برای خودت خویش فرما رد کنی. برو دفتر تامین اجتماعی همشون مشاور دارن کامل راهنماییت میکنن. یا هم میتونی خودت رو بیمه عمر کنی برو یه دفتر بیمه برات پلن های مختلف بیمه عمر رو توضیح میدن. بعد از بین بیمه عمر و تامین اجتماعی ببین کدومش بهتره برات.

تاریخ شروع: 24 دی ماه 1399    وزن شروع:76.9   قد شروع : 164  وزن هدف: 57  وزن فعلی: ۷۵.۴ گروه زرد