2777
2789
اتفاقا توجه و تمرکزش خیلی خوبه ببین شیطونی که میکنه ما داریم حرف می‌زنیم یا کاری میکنیم این قشنگ حرف ...

بس بچه شما بیش فعال نیستش نزنه به سرت ببریش دکترا این خودش درست میشه اذیتش نکن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منم پسرم دومه تو پیش دبستانی بدتر بود خدا رو شکر یکم عاقلتر شده وقتی لجبازی میکنه تو خونه حواسش رو ...

سوئیسی بهش نمیسازه همون اسپانیایی بهش میدم‌ خوراکی از مغازه میخره باباش براش هر چی میگم نکن گوش نمیده ولی دیگه نمیزارم

حالا یه کاردرمانی هست میگه خودم باهاش پیش ۲ رو کار میکنم و حتی سنجش رو چون جایه دیگه قبولش نمیکنن که بمونه بعد کلاسشون ۶ ۷ نفرس گفت جاهایه‌ پر جمعیت هجانیش میکنه بیارش تا باهاش کار کنم رفتاریش خوب بشه بعد دیگه خودم میدونم خوب شده یا نه ببری سنجش بره مدرسه یا اگ نه یه سال دیرتر بزارش‌ مدرسه

بنظرت بزارمش پیش همین کاردرمانی چون واقعا هیچ پیش دبستانی قبولش نمیکنه🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای شما بودم یک سال دیرتر میفرستادم 

اما که سال بعد بره پیش 

امسالم کلاس هایی که یک ساعت دو ساعت بیشتر نیست ،پارک،استخر،ورزش ،...که تو اجتماع باشه 

اما کاردرمانی من خودم دوست نداشتم،به نظرم روانپزشکش رو عوض کنید شاید داروهاش رو بهتر تنظیم کنه

مادر دو فرشته

من جای شما بودم یک سال دیرتر میفرستادم اما که سال بعد بره پیش امسالم کلاس هایی که یک ساعت دو ساعت بی ...

پارک که میبرمش ولی این کلاس که میخام ببرمش کلاس رفتار درمانیه‌ پیش ۲ رو هم باهاش کار میکنه چون توی پیش اصلا نمیشینه پیش دبستانیا‌ پیش ما هم نمیگیرنش‌ کلاس رفتار درمانیه قوانین کلاس و اینا رو میخاد یادش بده

حس میکنم بعضی این کاردرمانی و مشاورا تله پول هستن،چقدر ریتالین میدید چقدر آریپیرازول؟

دو وعده نصفی ریتالین میدم که میشه روزی یکی

آریپیپرازول هم روزی سه وعده که میشه یکی و نصفی

پارک که میبرمش ولی این کلاس که میخام ببرمش کلاس رفتار درمانیه‌ پیش ۲ رو هم باهاش کار میکنه چون توی پ ...

من حس میکنم بچه محیط واقعی خیلی بیشتر  از بچه ها یاد میگیره ،تا کاردرمانی

مادر دو فرشته

پارک که میبرمش ولی این کلاس که میخام ببرمش کلاس رفتار درمانیه‌ پیش ۲ رو هم باهاش کار میکنه چون توی پ ...

سلام عزیزم پسرمنم ۵ سال ۲ ماهشه پیش دبستانی اصلا نمیشینه از مهر مدام معاون مدرسه داره زنگ میزنه بردیم تشخیص پیش فعالی  داده یه شربت داد دکتر روان پزشک اطفال نساخت بهش میخوام ببرم داروشو عوض کنه ب نظرت چه دارویی خوبه نتیجه میگیره 

سلام عزیزم پسرمنم ۵ سال ۲ ماهشه پیش دبستانی اصلا نمیشینه از مهر مدام معاون مدرسه داره زنگ میزنه بردی ...

سلام عزیزم باید من الان قرص ریتالین و آریپیپرازول و شربت اتنتالین و امگا۳ بهش میدم که خیلی براش خوب بوده الان کامل دوساعت و نیم رو توی پیش دبستانی میشینه البته اینکه مربی پیش دبستانی باهاش رفتار درمانی هم کار میکنه بی تاثیر نیست

چه شریتی بهش داده که بهش نساخته؟

اما شربت تنها برای بیش فعالی کافی نیست باید ببریش پسش یه دکتر دیگه ببینش ببينيد تشخیص اون چیه و چه دارویی بهش میده در کنار دارودرمانی رفتار درمانی رو هم براش انجام بدید خیلی تاثیر داره

سلام عزیزم باید من الان قرص ریتالین و آریپیپرازول و شربت اتنتالین و امگا۳ بهش میدم که خیلی براش خوب ...

شربت پیراستام ۳۳ ۳ داد بعد گفت نده الان قرص نوشته کاردرمانی هم میبرم

سوئیسی بهش نمیسازه همون اسپانیایی بهش میدم‌ خوراکی از مغازه میخره باباش براش هر چی میگم نکن گوش نمید ...

من پسرم ۶ سالگی میره اول تصمیم گرفتم امسال بجای پیش ۲ جاشو عوض کنم پیش ۱ بعد خودم با کتاب کار توخونه هم پیش ۲ باهاش کارمیکنم برا سال دیگ میخوام ۷ سالگی بره کلاس اول نه ۶ 

من پسرم ۶ سالگی میره اول تصمیم گرفتم امسال بجای پیش ۲ جاشو عوض کنم پیش ۱ بعد خودم با کتاب کار توخونه ...

اها خوبه تا اون موقعه بهترم میشه به امید خدا ولی پسر من نمیتونم یکسال دیرتر بزارمش چون ۷ سالشه دیگه تقریبا

اها خوبه تا اون موقعه بهترم میشه به امید خدا ولی پسر من نمیتونم یکسال دیرتر بزارمش چون ۷ سالشه دیگه ...

اره مجبورم اشتباهم این بود از ۳ باید می گذاشتمش مهد هم به محیط عادت میکرد هم بیشتر یاد میگرفت دخترم ۳ سال ۴ ماهش اینو دیگ میخوام حتماالان بگذارم اینروزا چون همه شاغلن بچه هاشون میگذارن براهمین جلوتر هستن از بعضی بچه ها  اگ گذاشته بودم الان نیاز به قرص دارو نبود به نظرم این بچه ها اطلاعاتشون کمتره براهمین تو چشم میان