2777
2789

والله من اشخاصی رو دیدم که بچشون شیطنت طبیعی داشتن وگفتن بیش فعاله 

آخرشم نفهمیدیم که شیطونه کی بیش فعال

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بپرسید

دآرید بیش فعال شما؟

من پسرم بیش فعاله‌ میبرمش پیش دبستانی نمیشینه و به حرف مربی گوش نمیده اصلا کار خودشو میکنه رفتاری مشکل داره وگرنه از نظر هوشی خوبه باهوشه اتفاقا فقط رفتاری مشکل داره اگ همینطور ادامه بده مدرسه نمیتونه بره خب

دآرید بیش فعال شما؟من پسرم بیش فعاله‌ میبرمش پیش دبستانی نمیشینه و به حرف مربی گوش نمیده اصلا کار خو ...

بله

ببرینش مشاوره ازش تست بگیرن

کاکائو ،مواد قندی،پفک و چیپس شیطونترش میکنه

مادر دو فرشته

بلهببرینش مشاوره ازش تست بگیرنکاکائو ،مواد قندی،پفک و چیپس شیطونترش میکنه

زیر نظر دکتره ریتالین و آریپیپرازول ۵ بهش میدم ۴ ماهه بهتر شده خیلی ولی نمیشینه و لجبازه حرف گوش نمیده یا میگم ایم کار رو نکن دارم میبرمت جایی یا تو پیش خوب بمون میگه باشه چند بار میگی فهمیدم دیگه اینطور نمی‌کنم ولی وقتی میریم میشه یه آدم دیگه اصلا

شما پسرتون توی پیش دبستانی چطور بود؟ مدرسه میره؟ رفتاری مشکل نداره؟

اخه تو خونواده پدری من میگن هرچه بچه پرجنب وجوشتر وشیطون ترباشه سالمتره

بخدا اشتباهه شیطونی هم حدی داره دیگه من که بریدم دیگه باهوش هس ولی چه فایده وقتی نمیتونه رفتارشو کنترل کنه مدرسه هم نمیتونه بره اگ اینطور باشه هی 

بخدا اشتباهه شیطونی هم حدی داره دیگه من که بریدم دیگه باهوش هس ولی چه فایده وقتی نمیتونه رفتارشو کنت ...

چندسالشه مگه؟؟؟

۵ و سال و ۷ ماه

ماشاالله بیش فعالا اصلا قدرت تمرکز ندارن ولی اینکه بچه رو از ۶-۷سالگی میفرستن مدرسه دلیلش همینه که بازیگوشن ودرکی از دنیای اطراف ندارن بفرست کلاس ورزشی انرژیش تخلیه شه من پسرم یکسال ودوسه ماهشه هرچه گلدون ومجسمه داشتم شکونده فقط نگاش میکنم شوهرم میگه خونسردی خب جوابم اینه بچست بذا بچگی کنه فدای سرش

منم پسرم دومه تو پیش دبستانی  بدتر بود خدا رو شکر یکم عاقلتر شده 

وقتی لجبازی میکنه تو خونه حواسش رو به چیز دیگه ای پرت کنید

ریتالین خارجی سوییسی  بگیرید حتما

اگر واقعا تو مدرسه نمیشنیه باید به روانپزشک بگید داروهاش بیشتر بشه

تغذیه رو خیلی مواظب باشید

این جور بچه ها بعضی روزا اخلاقشون بده با رعایت دارو و تغذیه و همه چی

سعی کنید خونه آرام باشه ،دعوا و بحث با همسرتون  جلوی بچه نباشه

مادر دو فرشته

ماشاالله بیش فعالا اصلا قدرت تمرکز ندارن ولی اینکه بچه رو از ۶-۷سالگی میفرستن مدرسه دلیلش همینه که ب ...

اتفاقا توجه و تمرکزش خیلی خوبه ببین شیطونی که میکنه ما داریم حرف می‌زنیم یا کاری میکنیم این قشنگ حرفای ما رو گوش میده در حین شطینش‌ حتی چیزای دوسالگیشو‌ یادشه لن روز میگه یادته کوچیک بودم یه کفش داشتم زیرش یه نقاشی خرس بوده این کفش مال نزدیک دوسالش بوده یادش بوده هنوز حتی حرفم نمیزنه اون موقعه فقط این رفتاریش‌ شده به بلای جونش وگرنه خیلی بچه با. استعدادیه‌ کلاس ورزشی و اینا نمیتونه بره نظم رو بهم میزنه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز