2777
2789
عنوان

مهر بی مهری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 53 پست
عزیزم این دیگه به اموزش و مرورش مربوط نی از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی گلم خب هر کی داره امکانات ب ...

همین تجملات یک رفتار بد هست یک خصیصه که باید توی کلاس های درس به بچه‌ها یاد بدن درست نیست.دارندگی برازندگی توی خیابون نه کلاس درس عزیزمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر چنین اجازه ای نداره میتونید به اداره ناحیه ازش شکایت کنید

اونوقت از بچه زده میسه چون ارگان های اداره ادم های بی سخصیت و خودشیرینین میگن کی شکایت کرده

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

همین تجملات یک رفتار بد هست یک خصیصه که باید توی کلاس های درس به بچه‌ها یاد بدن درست نیست.دارندگی بر ...

خب شما نمیتونی جلوشو بگیری کسی که نداره پراید سوار میشه کسی که داره پورشه کسی که نداره خونه ۴۰ متری کسی که داره ۴۰۰ متری پنت هوس کسی که نداره باید تو صف اداره ها بمونه کسی که داره با پول میره اول صف مدرسه هم اینجوریه دیگه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

داری بی انصافی میکنی ، الان کادر مدارس نسبت به سال 60 و 70 بسیار منعطف تر هستن و اخلاق و برخورد بهتر ...

من بی انصافی نمیکنم اکثرا نظرشون همینه 

وقتی از دهه های قبل بهتر هستن دلیل نمیشه بد نباشن اونا دیگه فوق روش آموزشی بد رو اجرا میکردن که خداروشکر بهتر شده ولی هنوز با یک زندان برای دانش آموزا هیچ فرقی نمیکنه 

در کل با تمام جهان مقایسه کنی به این نتیجه میرسی توی حق بچه ها هم ظلم شده

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اونوقت از بچه زده میسه چون ارگان های اداره ادم های بی سخصیت و خودشیرینین میگن کی شکایت کرده

چه دید منفی داری به آموزش و پرورش

ناشناس گزارش بده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من بی انصافی نمیکنم اکثرا نظرشون همینه وقتی از دهه های قبل بهتر هستن دلیل نمیشه بد نباشن اونا دیگه ف ...

من دبیرم و میدونم نحوه ارائه مطالب و فضای آموزشی نسبت به بقیه کشورها ایده آل نیست ولی مسئله خیلی فراتر از اختیارات آموزش و پرورش است 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چه دید منفی داری به آموزش و پرورشناشناس گزارش بده

من منطقه شما رو نمیدونم ولی منطقه ما از ریز و درشت از سرایدار تا ریس اموزش و پرورش یه مشت ادم به دردنخورن که همههه بی سواد بودن و با پارتی و بنیاد شهید بالا اومدن خیلیا هن نهضتی بودن و روح و روان بچه هامونو نابود کردن فک کن بچه دوروزه رفته مدرسه اومده میگه دیگه خسته شدم از معلمه فشار میاره بهمون