2777
2789
عنوان

مهر بی مهری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 53 پست
اصلا به بحث کرومیت و فلان کاری ندارم آموزش و پرورش از بن خرابه وقتی معدل کشوری ۱۰ شده ببین چقدر فضای ...

10؟ 

عزیزم معدل نهایی دوازدهم ها توی کشور اکثرا زیر 10 بود 

فقط مسئله بد بودن و ناکارآمدی سیستم آموزش و پرورش نیست 

مسائل تربیتی و فرهنگی و خانوادگی و اجتماعی و اقتصادی زیادی دخیل هستن در بی علاقگی بچه ها نسبت به درس

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مدارس خاص هستن که چادر اجباریه ، ما هم داریم مدرسه معارف و یه مدرسه غیر انتفاعی که بسیار جو مذه ...

مدرسه دولتی بودن عادی

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

10؟ عزیزم معدل نهایی دوازدهم ها توی کشور اکثرا زیر 10 بود فقط مسئله بد بودن و ناکارآمدی سیستم آموزش ...

ایناهم دخیل هستن و همش نیستن 

من خیلی از پدر و مادرا تحصیل کرده رو دیدم بچه هاشون هیچی به هیچی مدارس داغون شده کادر عصبی که فقط جز غر زدن کار دیگه ای بلد نیستن و فضای خشک و قانون های مزخرف بدون هیچ دلیل و منطقی

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

درستهما کتاب فارسی و ریاضی پسرم رو فنری کردیم چون خودمون دیدیم راحت تر می تونه بنویسه.

من برای زیست به بچه ها توصیه میکنم فنر بزنن چون چند سال میخوان بخونن و کتاب ضروریه برای کنکور ولی اجبار نمیکنم

خوب هرکس دوست نداره می تونه بره یه مدرسه دیگه.

کسی حق نداره این کارو بکنه مگه مدارس شاهد خیلی مذهبی 

اجبار کار درستی نیست همه هم میدونن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چشم هم چشمی ندارهمهم دانش آموز بخونه زرنگ باشه یک بچه فقیر بودن بهتره از تنبل پولدار هست

بچه دهه نودی نمی‌فهمه اینارو آخه دست دوستش میبینم دلش میخواد...ما دهه شصتی ها بودیم که تحمل میکردیم 

ایناهم دخیل هستن و همش نیستن من خیلی از پدر و مادرا تحصیل کرده رو دیدم بچه هاشون هیچی به هیچی مدارس ...

داری بی انصافی میکنی ، الان کادر مدارس نسبت به سال 60 و 70 بسیار منعطف تر هستن و اخلاق و برخورد بهتری با دانش آموز دارن ، سیاست کلی تکریم دانش آموز واقعا حاکم شده روی سیستم آموزش و اتفاقا الان دیگه معلم جرأت نداره با دانش آموز بد رفتاری بکنه، سریع حراست اداره وارد عمل میشه و معلم رو توبیخ میکنن

بچه دهه نودی نمی‌فهمه اینارو آخه دست دوستش میبینم دلش میخواد...ما دهه شصتی ها بودیم که تحمل میکردیم

عزیزم این دیگه به اموزش و مرورش مربوط نی از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی گلم خب هر کی داره امکانات بیشتری هم تو این جامعه دریافت میکنه میشه انوزش و پرورش بگه دختر ساده بخرید

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی