2777
2789
عنوان

مهر بی مهری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 53 پست
گفتن حتما باید فنر بزنی این قانون هیچ‌جا پیدا نمیکنی برو اموزش پرورش اگه حتمی کردن

عزیزم من دبیرم هم منطقه متوسط رو به بالا و منطقه ضعیف تدریس میکنم ، هیچ وقت هم هیچ معلمی اجبار نمیکنه به فنر زدن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به بحث کرومیت و فلان کاری ندارم 

آموزش و پرورش از بن خرابه وقتی معدل کشوری ۱۰ شده ببین چقدر فضای کثیفی شده که دانش آموزا هر چیزی رو ترجیح میدن جز مدرسه رفتن 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

عزیزم من دبیرم هم منطقه متوسط رو به بالا و منطقه ضعیف تدریس میکنم ، هیچ وقت هم هیچ معلمی اجبار نمیکن ...

معذرت میخوام از حضورت ولی یه سرس فزهنگی ها یاغس شدن طرف دیدم گفت بهمون گفتن حتما چادر بپوشید بیاید مدرسه بچتون به کسی چه اخه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

همین فنری کردن هیچ معلمی نمیگه مامان بابا ها بدو بدو میرن مغازه فنری میکنن

معلم دخترم گفت اصلا کتابا رو فنر نکنید اخه بچه ها موقع پاک کردن کلا صفحه رو پاره میکنن اینجوری فقط منگنه و جلد 

معذرت میخوام از حضورت ولی یه سرس فزهنگی ها یاغس شدن طرف دیدم گفت بهمون گفتن حتما چادر بپوشید بیاید م ...

منم دیدم بعضی مدارس چادر اجباریه هیچکی هم کاری نداره بهشون اخه این چیزا اجباریه چیه اخه اونم برا بچه دبستانیا

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

معلم دخترم گفت اصلا کتابا رو فنر نکنید اخه بچه ها موقع پاک کردن کلا صفحه رو پاره میکنن اینجوری فقط م ...

دقیقا 

بیشتر معلم ها رو دیدم میگن فنری نکنین 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

منم دیدم بعضی مدارس چادر اجباریه هیچکی هم کاری نداره بهشون اخه این چیزا اجباریه چیه اخه اونم برا بچه ...

این که من میگم به مادرا گفته بود چادر بپوشید 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

معذرت میخوام از حضورت ولی یه سرس فزهنگی ها یاغس شدن طرف دیدم گفت بهمون گفتن حتما چادر بپوشید بیاید م ...

بعضی مدارس خاص هستن که چادر اجباریه ، ما هم داریم مدرسه معارف و یه مدرسه غیر انتفاعی که بسیار جو مذهبی شدید دارن و چادری بودن مادران اجباریه و هفته ای 1 بار هیأت دارن دانش آموزان پسر با پدرانشون

ولی اکثر مدارس چنین سختگیری هایی ندارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

دانش آموز زرنگ و درس خون فراوانه،اونی که نخونده مشکل از خودشه.

اموزش پرورش وظیفش اینه که بچه هارو تربیت کنه

نمیگم نیستم ولی تعداد زیادی هم نمیخونن یکی از دلایلش اینه که مدارس مثل زندان شده قانون هاس سخت و کارد عصبی 

سفید شویی کردن الکی کاریو از پیش نمیبره معدل کل کشور نشون میده واقعیتو

عزیزم من دبیرم هم منطقه متوسط رو به بالا و منطقه ضعیف تدریس میکنم ، هیچ وقت هم هیچ معلمی اجبار نمیکن ...

درسته

ما کتاب فارسی و ریاضی پسرم رو فنری کردیم چون خودمون دیدیم راحت تر می تونه بنویسه.