2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

163 بازدید | 14 پست

هیچوقت انقد بیخیال نشده بود حتی استوریمم چک نمیکنه و من چکش کردم خصوصی کرد صفحشو بعد ی ماه خودم باز بهش پیام دادم چن دیقه پیش با اینکه اخرین بار من رفتم بخاطر رفتاراش

الانم جواب نداد فعلا شایدم نده دارم میمیرم واقعا کل حال بدیم تو قفسه سینم جمع شده دارم میترکم منی که یسرع گریه میکنم گریم نمیاد تو شوکم چیکار کنم تموم شم فقد:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر کار بود کم وقت برا من میزاشت منم گفتم بم توجه نمیکنی دیگه رفتم میدونم نقصیرم بوده هعیی

چیزی نگفتی که مقصر باشی 

فقط گله کردی اون اگه واقعا میخواستت نمیذاش بری 

پیام میداد و پیگیری میکرد 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
سر کار بود کم وقت برا من میزاشت منم گفتم بم توجه نمیکنی دیگه رفتم میدونم نقصیرم بوده هعیی

الان بهش تو پیام چی گفتی 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

حرف بدى نزدى كه . بنظرم سعى كن واقعا ديگه بهش فكر نكنى. ميدونم شايد برات سخت باشه . سرت رو گرم يه كارى كن . يه روزى به اين دلتنگيهات ميخندى 

حرف بدى نزدى كه . بنظرم سعى كن واقعا ديگه بهش فكر نكنى. ميدونم شايد برات سخت باشه . سرت رو گرم يه كا ...

اخه اون عشق اولمه بعد س سال جدای واقعا نمیشه 

واقعا کاش میشه مرد 

بابا توروخدا

این پسرای بی مقدار یه لاقبارو اینقد بها ندین

مرده شور بردشون میخوام صدسال چک نکنه

گرون باشین

اینقد در دسترس این کرگا نباشین

دورازجونت لابد یکیو پیدا کرده باسنش بزرگتره

سینه هاش درشت تره و لباش سه کیلو ژل زده

ول کن

لذت ببر و خودتو دوست داشته باش

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺