2777
2789

خب کیف بیرون نیست

برا استایل ساحلی و جنگلیه

ا گلا تم تابستونه ای داره

تراپی ؟نه عزیزم پسره قصه هنوز هست 💙ورژن جدید من ایز لودینگ🎉🙂↕️ پیش به سوی شروعی جدید ✌🏻زندگی جدید🥰 درد شیرین من 💙 هر چه دوری بدان چشم به راه توام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ کنم بنظرت بخرم ؟! من یه مامان هستم با بچه کوچیک

خب برا بیرون که بخوای پوشک و اینا بذاری ک نههههه

فقط در حد عینک و و ی کیف دستی و گوشی و ی ادکلن ی رژ

اینا هم حتی توش زیاده اینا هر چی خالی تر و لش تر باشه قشنگه

برا بیرونم مناسب نیست

برا بچه هم اگه منظورت اینه وسیله بچه بذاری اصلا

ولی در کل برا بچه کوچیک اگه پوشکو شیشه و لباس هس

مامی بگ بگیر

تراپی ؟نه عزیزم پسره قصه هنوز هست 💙ورژن جدید من ایز لودینگ🎉🙂↕️ پیش به سوی شروعی جدید ✌🏻زندگی جدید🥰 درد شیرین من 💙 هر چه دوری بدان چشم به راه توام

خب برا بیرون که بخوای پوشک و اینا بذاری ک نههههه فقط در حد عینک و و ی کیف دستی و گوشی و ی ادکلن ی رژ ...

آخه برنامه امه سفر بریم اگه بشه و گفتم اینو بگیرم ولی رفتم دیدم بدون زیپ و دکمه و استر هست دو دل شدم تو بودی چه می کردی

کیف برا وسایل بچه دارم

خب برا بیرون که بخوای پوشک و اینا بذاری ک نههههه فقط در حد عینک و و ی کیف دستی و گوشی و ی ادکلن ی رژ ...

آخه برنامه امه سفر بریم اگه بشه و گفتم اینو بگیرم ولی رفتم دیدم بدون زیپ و دکمه و استر هست دو دل شدم تو بودی چه می کردی

کیف برا وسایل بچه دارم

آخه برنامه امه سفر بریم اگه بشه و گفتم اینو بگیرم ولی رفتم دیدم بدون زیپ و دکمه و استر هست دو دل شدم ...

من که بچه کوچیک ندارم 😁 ولی برا چیزای جزئی برا استایل من خودم دارم

با کلاه

کیف برا وسایل بچه دارم

عکسش میشه بفرستی ببینم برا شما هم آستر نداره کیف؟

برا من آستری داره گلم

ولی دکمه نداره

تو اسباب کشیم وگرنه برات میذاشتم