2821
2789
عنوان

مریم رئوفی

475 بازدید | 16 پست

میکاپ آرتیسته دیروز صدف بیوتی معرفیش کرده بود تو مقدس اردبیلی هست

کسی از قیمتش خبر داره؟ پکیج عروسش حدودا چقدر میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی پس.فکر می کردم از الان پس انداز کنم براش. ولی این قیمتش خیلی غیرمنطقیه

منم از چن نفر شنیدم اینو

مریم ریوفی که میکاپ اکثر بازیگرارو انجام میده رو میگی دیگه؟

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔
خیلی گرون میگیره  😒😒😒

بابا من گفتم دیگه نهایتا 8 تومن باشه شاید. چه خبره 15   دیروز که دیدم نمونه کاراشو گفتم فقط شاید این بتونه قیافه منو یه کم شبیه آدمیزاد کنه بذار هر طوری شده پول جمع کنم برم. ولی خب دیگه واقعا اونقدر نمی تونم برای شرایط من خل بازی می شه 15 تومن بدم واسه یه شب

بابا من گفتم دیگه نهایتا 8 تومن باشه شاید. چه خبره 15   دیروز که دیدم نمونه کاراشو گفتم فقط ش ...

حالاَشاید ارزون ترم داشته باشه  مث پارسال یکیَرفته بود میگفت۱۳دادم یکم پیگیری کن پرسو جو کن ببین چطوره

گل ارا تو تهرانَپارسم کاراش قشنگه

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔

فيلي جان پيج شبنم نظيف هم حتما يه نگاه بنداز اونم كاراش محشره واقعا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
حتما مرسی. قیمتای اون تو چه مایه هاس؟

فكر كنم تقريبا ٧ يا ٨

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

سلام فیلی جون. دختر من از تاپیکای اولت باهات اشنا شده بودم بعدش دیگه یه مدت نینی سایت نیومدم اما خیلی به یادت بودم. باریکلا که داری فوق میخونی و رفتی تهران. از دیشب همه تاپیکات رو خوندم و فهمیدم نامزد کردی. خیلی جاها باهات همزادپنداری میکردم...منم یه رابطه مثل تو داشتم و ...بگذریم. 

الانم که تاپیک مریم رئوف رو زدی گفتم حتما پیج صدف بیوتی بوده 😜 

خدایا چه قیمتای نجومی میگن ملت. خداییش کاراش عالی بود ولی قیمتشون...ولی بنظرم تهران ارایشگر خوب راحت تر بتونی پیدا کنی تا اهواز. موفق باشی عزیزم.

راستی کاربری قبلیم ماریا بود. نمیدونم یادت هست یا نه. 

سلام عزیزم. خوبی؟ فکر کنم یادمه شما رو توی تاپیک اولم خیلی با من خوب حرف زدین. من یادمه که اون موقع همه با من بد حرف زدن به جز شما و یه خانم دیگه به اسم افسانه. برای همین یادم مونده. البته اگه اشتباهتون نگرفته باشم. خیلی با خوندن پیامتون خوشحال شدم و انرژی گرفتم الان. واقعا ممنونم از حس خوبی که بهم دادی

خوبم منم شکر. اره با افسانه برات کامنت میذاشتیم. از افسانه هم اصلا خبر ندارم دیگه. کلا از وقتی دخترم به دنیا اومد از سایت بریده شدم . راستی تو خیلی تاپیکها عکس گذاشته بودی کنجکاو شدم ببینمت چون شخصیتت برام خیلی جالبه .البته هیچ اصراری نمیکنم شاید معذب باشی. در هر صورت خیلی برای خوشبختیت دعا میکنم چون واقعا لیاقتش رو داری عزیزم.