2777
2789
عنوان

چجوری⁉️🥺

230 بازدید | 27 پست

فردا عروسیمه 

از استرس پری شدم 

رفتم دکتر آمپولی چیزی بزنن که قطع بشه (ولی گفتن ممکن رحمت بترکه نزدن برام)

الان چجوری با اون لباس عروس پفی هر دیقه برم دسشویی

دلم میخواد خودمو بکشم

turk Giziam

خوشبخت بشی😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پد های مخصوص شب استفاده کنین

از ش*رت مخصوص دوران قائدگی استفاده کنین

با شلوارکی چیزی زیر لباس عروس بپوشین که پس نزنه چون نمیتونین هر دقیقه برین دستشویی

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

عزیزم درد شدید داری موقع پریود؟ 

من درد ندارم ولی زمان عروسیم پریود شدم 

اتفاقا عقدمم پریود بودم😂🤦

خواستم بگم اصلا غصه نخور، استرس نداشته باش، اخرش خاطره میشه 

من عروسیم هم پریود بودم هم سرما خوردگی شدید چون زمستون بود در حدی که روز قبلش کلی سرم و امپول زدم 

میکاپت که توی ارایشگاه تموم شد برو سرویس پد از این بزرگا بزار دو سه تا لباس زیرم بپوش

من اونموقع یه شلوار جذبم پوشیدم تا پایین تر از زانو کشیدم بالا

بعدشم لباس عروسو بپوش

حین مراسم هم اصلا اصلا استرس نداشته باش

انشالله خوشبخت بشین گلم

ولی بخاطر یه پریود به خودت استرس وارد نکن😁❤️

قرص مفنامیک بخور کمش میکنه و اینکه ایمن لباس بپوش که نیاز نباشه دم به دقیقه دستشویی بری،بعدم خوشگلم این اصلا مشکلی نیست که بخاطرش حال خودتو بد کنی اصلا بهش فکر و نکن و از عروسیت لذت ببر قشنگم إن شاءالله خوشبخت و خوشحال و عاقبت بخیر بشی خواهری♥️🌹