fmrpozse مدیر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 2115 عنوان میگه ک | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست تعلیم نده بدزات را بدزات اگر بالا رود گردن زند استاد را 🙂 1404/07/06 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 باز باران با ترانه جست میزنه رو صخره ها اردک تک تک با ککبوتر با کبوتر باز با باز سر چی داری جنگ باز ؟؟ الا ای حافظا خو کن به تنهایی که در بیابانت دهد باز
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 مگه مشاعره اس؟😂 من دارم دری وری میگم دری وری ؟؟ جدا ؟ ولی شعرهاتون توش زندگی موج میزنه و سرشار از ارامشه ، خوندنش یه آرامش خاصی از ادم میگیره
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 با ککبوتر با کبوتر باز با باز سر چی داری جنگ باز ؟؟ الا ای حافظا خو کن به تنهایی که در بیابانت دهد ب ... ز نیرو بود مرد را راستی که جان دارد و جان شیرین خوش است اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 دری وری ؟؟ جدا ؟ ولی شعرهاتون توش زندگی موج میزنه و سرشار از ارامشه ، خوندنش یه آرامش خاصی از ادم می ... وای🤣🤣🤣 چقد باحالی اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 وای🤣🤣🤣 چقد باحالی خواهش میکنم خلاصه یه طبع شعری داریم ، کتاب که نه یه جزوه ای هست همین روزها منتشر میکنیم
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 خواهش میکنم خلاصه یه طبع شعری داریم ، کتاب که نه یه جزوه ای هست همین روزها منتشر میکنیم موفق باشیدمن نمیدونستم اقا هستید میخواستم درخواست دوستی بدم اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 موفق باشیدمن نمیدونستم اقا هستید میخواستم درخواست دوستی بدم بله اقا هستم . خواهش میکنم