fmrpozse مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 2115 عنوان میگه ک 109 بازدید | 20 پست تعلیم نده بدزات را بدزات اگر بالا رود گردن زند استاد را 🙂 1404/07/06 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 ذات اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است، یه توپ دارم قلقلیه
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است، یه توپ دارم قلقلیه دور کلاش قرمزیه اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 دور کلاش قرمزیه افرین ، اینو هرکاری کردم یادم نیومد ، اهل کاشانم روزگارم بد نیست قایقی خواهم ساخت
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 افرین ، اینو هرکاری کردم یادم نیومد ، اهل کاشانم روزگارم بد نیست قایقی خواهم ساخت گرگم و بره میبرم اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 خدا نکشت 🤪 اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 والا یاد اون افتادم یاد کی؟ اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
candlee عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 62 گرگم و بره میبرم با میممم میروم دوان دوان روان روان به سوی او که جامد است و در سکون
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 با میممم میروم دوان دوان روان روان به سوی او که جامد است و در سکون باز باران با ترانه جست میزنه رو صخره ها اردک تک تک اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
مهتاب_خانوووم عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 327 با میممم میروم دوان دوان روان روان به سوی او که جامد است و در سکون مگه مشاعره اس؟😂 من دارم دری وری میگم اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️