2777
2789
سری قبل میدونستم پول لازم داره هیچی نگفته بودم.بعذ که مشکلش حل شد بهم گفت انتظار داشتم حداقل بهم میگ ...

دیوونه ای دختر ،الان خدایی نکرده گفت پول بگو طلا که گرون شد مادرم طلاهایی همه مارو حساب کتاب کرد گفت می‌خوایم فلان کارو کنیم الان طلاهام دست مادرمه،یا زودتر بگو فلانی به تو تعارف طلا زدم انگار یکی شنید به مادرم خبر داد مادرم کل طلاهای خانواده رو جمع کرده میگه می‌خوام خونه بخریم یا زمین بخریم یه چیزی بگو دیگه شرش کم شه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم گلم زمونه جوری شده آدم به چشم های خودش هم باور نداره

اره خیلی ناراحتم.و بیشتر به خاطر این ناراحتم که آدمی که انتخاب کردم چرا اینجوریه...چطور دلش میاد اصلا طلاهای منو بفروشیم

بگو مادرم ازشون استفاده میکنه بعضی وقتا نمیتونم یا بگو چ میدونم قولشو دادم ب برادرم و قراره گرمی بهم ...

بخدا بیشتر ناراحتم چرا آدمی که تو زندگیمه اینجوریه 

خیلی زشته نه؟

اره خیلی ناراحتم.و بیشتر به خاطر این ناراحتم که آدمی که انتخاب کردم چرا اینجوریه...چطور دلش میاد اصل ...

به نظرم نفروش البته تصمیم خودته گلم ولی من یک بار دوستم این کار رو انجام دادن و پسره هیچوقت پول اش رو پس نداد

برای انسانیت یک گیاه محبت بکار🌱

قبلا مشکلی داشت با استرس پول جور کرد.مشکلش که حل شد بهم گفت ازت ناراحتم انتظار داشتم حداقل بهم بگی ا ...

من باشم به مردی که به دست من چشم داره برای یه عمر زندگی اعتماد نمیکنم ، گلم مرد باید قوی باشه به خودش متکی باشه نه زنش حالا اینکه دوست پسره و به نظرم خسیس و گدا صفت هم شاید باشه 

منم دوست ندارم بدم ریز ریز با کلی امیدو آرزو خریدمبخدا تاحالا دلمم نیومده برم عوضشون کنم با چیز سنگی ...

همین بهانه کن ولش کن ، یا فوقش بگو خانواده ام اجازه نمیدن بفروشم پدرم خریده اگه بفهمه فروختم فلان میشه و اینا اگه دعوا کرد و پررو بازی در آورد بهانه خوبیه برا کات کردن 

این آدمی که من میبینم طلاها رو ازت میگیره و دیگه جوابتو نمیده نمیتونی پیداش کنی اصلا اصلا سادگی نکن 

می‌دونی من دوست داشتم خودش فکر اینارو کنه.من بخوام بگم خجالت میکشم.

من پسرم بهت نصیحت میکنم اصلا خجالت نکش خیلی مودبانه بهش بگو نمیتونم خانوادم اجازه نمیدند وسلام بهش امکان این که یاد بگیره یا نتونه بهت برگردوند هست دیگه خوددانی

فکر میکنم خیلی سنت کم باشه که تو همچین مسئله ای رو دربایستی داریمن همسرم طلاهامو ازم بخواد نمیدمدوس ...

چند وقت پیش مشکلی داشت بابتش خیلی نگران بود وقتی حل شد مشکلش بهم گفت ازت ناراحتم گفتم چرا؟گفت چون چند روز استرس داشتم انتظار داشتم حداقل بهم بگی اگه کاری از دستت برمیاد برام انجام بدی.این سری باز داشت میگفت تا دوشنبه باید اینقدر تومن جمع کنم فلان تومن کم دارم،منم یاد حرف سری قبلش افتادم گفتم حتما اینارو میگه ببینه من چیمیگم.منم گفتم خب خودت می‌دونی یه مقدار طلا خرد خرد گرفتم دارم منم.که گفت باشه تا فردا ببینم چقدر کم دارم بهت میگم😐