2777
2789
طلا داشتن به معنی اینه که خواستی هم میتونی بگیری چه ربطی داره مگه شوهرته ؟بره از مادرش بگیره اگه گفت ...

اره والا بنظر منم باید از مامانش بگیره تا منی که خانوادمو چیبگم اصلا بهشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم ب کسی اعتماد نکن شاید بخاد امتحانت کنه بعدش پشمون بشی بهش بدی میره پشت سرشو هم نگاه نمیکن ...

خیلی پشیمونم بهش میگفتم وقتی طلا می‌خریدم .همشونم زیر ریز با کلی امیدو آرزو واسه آینده خودم

عزیزم دیگه جلوی این آدم از طلاهات استفاده نکن و همه چیز زندگیت رو براش تعریف نکن شخصیت جالبی نداره . ...

دیگه پیش هیچ کس نباید تعریف کنم هرچی میخرم😭آخه مرد گنده باورم نمیشه همچین انتظاری داره ازم.۱۲سالم ازم بزرگتره

اصلا چرا این آدم انقدر باید بدهی داشته باشه و شما رو درگیر مشکلاتش بکنه ...اگر میتونی ازش فاصله بگیر

اره انگار در بهترین حالت زنشم بشم ،همش باید استرس کاراشو بکشم 

من باشم به مردی که به دست من چشم داره برای یه عمر زندگی اعتماد نمیکنم ، گلم مرد باید قوی باشه به خود ...

تا فردا ببینم چی میگه

خیلی بهش امیدوارو وابسته بودم

یعنی بنظرتون فکر جدایی باشم؟

مرسی عزیزمکلا از شخصیتش داره بدم میاد😭

اسی تورو خدا طلا تو ندی برای خرید اون طلا زحمت کشیدی یا خودت یا پدرت یا هرکسی نزار سرت کلاه بره 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

همین بهانه کن ولش کن ، یا فوقش بگو خانواده ام اجازه نمیدن بفروشم پدرم خریده اگه بفهمه فروختم فلان می ...

مرسی عزیزم.

اره کلا با این حرفا و انتظارش ازش داره بدم میاد🥹

دیگه پیش هیچ کس نباید تعریف کنم هرچی میخرم😭آخه مرد گنده باورم نمیشه همچین انتظاری داره ازم.۱۲سالم ا ...

عزیزم چون بزرگتره فکر میکنه میتونه شما رو تو مشتش بگیره و کنترلتون کنه...البته همیشه کسایی که بزرگترن اینطوری نیستن ولی متاسفانه انگار این آقا همچین شخصیتی داره