2777
2789
یجورایی افتادم تو رودربایستی🥹

فکر میکنم خیلی سنت کم باشه که تو همچین مسئله ای رو دربایستی داری

من همسرم طلاهامو ازم بخواد نمیدم

دوس پسر خر کیه برداره بره

یا پیش خودش ب ریشم بخنده بگه چقد سادست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرمم‌ نمیدم چه برسه دوست پسر

منم دوست ندارم بدم 

ریز ریز با کلی امیدو آرزو خریدم

بخدا تاحالا دلمم نیومده برم عوضشون کنم با چیز سنگین تر،دوسشون دارم.نمیدونم چرا این توقع رو داره ازم

چیبگم بهش می‌دونه دارم طلا

طلا داشتن به معنی اینه که خواستی هم میتونی بگیری چه ربطی داره مگه شوهرته ؟بره از مادرش بگیره 

اگه گفته بده ه کلا قیدشو بزن پسری که به دختر بگه طلاتو بده دنبال چاپیدنه

بگو نمیدم اگه ولت کرد هم بکنه بهتر اینه بعد طلای  رفته ولت کنه

دارم فکر میکنم چطور آدمیه که خودش این انتظارو داره از من.تازه من شاغلم نیستم هرچی گرفتم با پول توجیب ...

ببین عزیزم ب کسی اعتماد نکن شاید بخاد امتحانت کنه بعدش پشمون بشی بهش بدی میره پشت سرشو هم نگاه نمیکنه پسری ک نتونه مشکل خودشو حل کنه مرد زندگی نیست وقتی چشمش دنبال طلا هست

خودش بهت گفت طلاهاتو بده اگه خودش گفته که،،،،،پسری که تو دوستی طلا بخواد کنسله

سری قبل میدونستم پول لازم داره هیچی نگفته بودم.بعذ که مشکلش حل شد بهم گفت انتظار داشتم حداقل بهم میگفتی اگه کاری از دستم برمیاد برات انجام بدم و ناراحتم نگفتی.این سری باز داشت میگفت پول کم دارم ،منم گفتم یه سری طلا پس انداز دارم می‌دونی که ...خودش فوری گفت باشه اگه کم آوردم بهت میگم برام بفروشی بعد برات میخرم همونقدر

منم دوست ندارم بدم ریز ریز با کلی امیدو آرزو خریدمبخدا تاحالا دلمم نیومده برم عوضشون کنم با چیز سنگی ...

عزیزم دیگه جلوی این آدم از طلاهات استفاده نکن و همه چیز زندگیت رو براش تعریف نکن شخصیت جالبی نداره ...و اصلا بهش طلا نده ...اصلا رفتارش جالب نیست ...مشخصه شما رو ساده فرض کرده

سری قبل میدونستم پول لازم داره هیچی نگفته بودم.بعذ که مشکلش حل شد بهم گفت انتظار داشتم حداقل بهم میگ ...

اصلا چرا این آدم انقدر باید بدهی داشته باشه و شما رو درگیر مشکلاتش بکنه ...اگر میتونی ازش فاصله بگیر

مگه اون خریده که انتظار داشته باشه مگه چیزی گفته بهت؟ اگه نه خودتو بزن به اون راه به تو چه که قرض دا ...

قبلا مشکلی داشت با استرس پول جور کرد.مشکلش که حل شد بهم گفت ازت ناراحتم انتظار داشتم حداقل بهم بگی اگه کاری از دستم برمیاد بهم بگو...این سری دوباره به مشکل خورده داشت میگفت اینقدر تومن کم دارم.منم گفتم خب خودت می‌دونی خرد خرد گرفتم طلا دارم من.فوری گفت باشه ببینم چقدر کم دارم بهت میگم