2777
2789
عنوان

عشق

334 بازدید | 14 پست

بچه ها من قبل از ازدواجم دوبار عاشق شدم یه بار 18 سالم بود عاشق هم دانشکده ایم شدم کلا دوهفته با هم حرف زدیم و اون میخواست بره خارج تموم کردیم و من خیلی گریه کردم یه سال طول کشید تا فراموشش کنم بماند چه شبها تا خود صبح اشک ریختم و دعا کردم نره ولی اون دلش با من نبود و لیاقت نداشت چون بعد چندماه به دوستم پیشنهاد داد ولی من عاشقش بودم عشق خیلی قشنگه یه بار 25 سالم بود عاشق همکارم شدم یه پسر فوق العاده مذهبی که خیلی به من توجه میکرد خیلی هوامو داشت حتی رئیسمون ما رو به هم پیشنهاد داد اون خندید و من اخم کردم آخه خیلی سروسنگین رفتار میکردم بعدشم تو یه شهری که من ازدواج کردم استخدام شد و رفت عشقم به دومی خیلی بیشتر بود چون یه جورایی عاقلانه بود و با عشق 18 سالگیم فرق داشت و مدت زیادی طول کشید تا وقتی ازدواج کردم عشقشو گذاشتم کنار من اون حالاتو خیلی دوست دارم قرمز شدن و تپش قلب چرا کنار شوهرم این حس و ندارم دوست دارم عشقو تجربه کنم شوهرم خیلی سرده زندگیمون خیلی یکنواخته من عاشقیو دوست دارم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم مي توني عاشق همسر و زندگيت بشي باهاش حرف بزن خودت تلاش كن 

خیلی تلاش کردم اون اصلا حوصله این چیزا رو نداره فقط دوست داره کباب بخوره و آهنگ بختیاری و رقص بختیاری گوش بده

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خیلی تلاش کردم اون اصلا حوصله این چیزا رو نداره فقط دوست داره کباب بخوره و آهنگ بختیاری و رقص بختیار ...

😍ديگه هر ادمي يه مدلي زندگي و عاشقي مي كنه نمي تونيم فقط دنبال عشق بريم بچه هم داري

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
نه بچه ندارم اقدام کردم نشد

برو مشاوره اخه ادم ها توي هر مقطعي از زندگي كه گير مي كنن ممكنه با يه انتخاب اشتباه شايد همه چي رو از دست بدن بازم مشورت كن ما نمي تونيم راه كار درست بديم به شما 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

عزیزم هر. مرحله از زندگی مال یه چیزه خب مسلم که بعد از ازدواج اون شور و اشتیاق و تپش قلب و. این حرفا دیگه نیست چون با همسرت داریی زندگی میکنی و. هر. روز میبینیش دنبال راههای دیگهای بتش برای گرم کردن زندگیت از. مشاور کمک بگیر

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

چرا عشق به درس و یا عشق به خدا  و یا عشق به کمک دیگران رو امتحان نمیکنی،؟؟؟؟؟ به گذسته ها فکر نکن .در حال از همین شرایط لذت ببر ... لرو ورزش حتما .بیکاری فکر و خیال میاره .هنر اگه داری عاشق همین شوهرت باش .قطعا اون بیشتر از همه عاشقت هست چون باهات ازدواج کرده

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

واییی عشق 😢😢😢هیچوقت ازبین نمیره کسی ک عشقوتجربه کنه وجودش همیشه محتاجه عشقه من ی بارعاشق شدم ونرسیدم بحث خیانت نیس بهش فک نمیکنم ولی هنوزم بدمدتها هروقت ازدورمیبینمش نفس کشیدن فراموشم میش

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

منم عشق ميخوام از نوع عشقى که پسر عمم بهم داشت و منو با نگاهش ذوب ميکرد هيچ حرفى نزد هيچ وقت ولى نگاهش همه چيز بود هنوزم همش مياد تو خوابم. وقتى همگى مينشستيم و گل پوچ بازى ميکرديم من تو تيم اون بودم هميشه گل رو ميذاشت تو دستاى عرق کردم و اين گذاشتن گل تو دستم يه ساعت ميکشيد چون دستاى خيسم رو توى دستاش لمس مي کرد. من احمق ازدواج کردم و اون داغون شد تا مدتها.....

عاشق بودن اونم واقعی تو این دوره زمونه خیلی سخت شده

اما اینکه میگن بعد ازدواج دیگه اون گرمیو احساس قبل نیس کاملا اشتباهه!

اتفاقا زیر یک سقف اون احساس خیلیم بیشتر میشه ینی باید بشه.

محبتو گرمیو رابطه جنسی ایده عال چیزی نیس که بگیم کهنه شده یا میشه

شما احتمالا از اول هم علاقه چندانی به شوهرت نداشتی و بصورت سنتی احتمالا ازدواج کردی

خودت میتونی زندگیتو بهتر کنی به گذشته فکر نکن دیگه تموم شده بخوای غصشو بخوری چشمتو وا میکنی میبینی کلی از عمرت گذشته هیچی به هیچی

اون عشقی که شما انتظار داریو خداروشکر من تجربش کردم و بهش رسیدم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی زندگی الانتو جوری که میخوای بساز رابطتونو بیشتر کن بیشتر حرف بزن شوخی کن بگو چی میخوای کم کم عوض میشه.

عاشق بودن اونم واقعی تو این دوره زمونه خیلی سخت شده اما اینکه میگن بعد ازدواج دیگه اون گرمیو احساس ...

اگه همسرم دوسم داشت حتما عاشقش میشدم ولی من دوسال سابقه زندگی مشترک دارم همه راهیو رفتم اون از من فراریه من شاغلم کارشو طوری تنظیم کرده وقتی من بیام اون بره سرکار قبل از عروسی برام میمرد ولی براش عادی شدم

پسرم همه دنیام 😘💋💕