2777
2789
ثانیه به ثانیه منتظرم که یجوری کارما پس بده که نتونه دیگه کمر راست کنه دقیقا مثل کاری که با من کرد! ...

شوهرت؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بله ولی خدا هر آدمی رو که بدی میکنه با توجه به نقطه ضعفای همون آدم مجازات میکنه ، مثلا یکی رو شوهرش حساسه کارماش اینه که شوهرش خیانت میکنه ، حالا ما اینا رو نمیبینیم میگیم طرف کارما سراغش نیومد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار گفتم اینجابعد طلاق پدرشوهرم فوت کرد دختر خواهرشوهر م فوت کرد شوهرم تصادف کرد رفت کوما ناقص شد ...

بازم خوبه نگفتن تو نفرین کردی و... 

من اگه بخورن زمین میان یقه منو جر میدن که مقصر منم!

بله ولی خدا هر آدمی رو که بدی میکنه با توجه به نقطه ضعفای همون آدم مجازات میکنه ، مثلا یکی رو شوهرش ...

دقیقا من همیشه ب خدا میگم

تقاص کارشون رو با نقطه ضعف شون پس بدن

بازم خوبه نگفتن تو نفرین کردی و... من اگه بخورن زمین میان یقه منو جر میدن که مقصر منم!

چرا وقتی زندگی می کردم آب دماغشون میومد می گفتن تو نفرین کردی 

ی دعایی رو هم می گفتن تو حتما می خونه 

یادم رفته چ دعایی رو می گفتن

من نامزد قبلیم خیلی بدی در حقم کرد جدا شدم .کمتر از یکسال زندگیشون نابود شد جوری ک خودشون میگفتن اه فلانیه 

بعد از 13سال یکماه پیش تو اینستا منو پیدا کرد پیام داد گفت ب کارما اعتقاد داری گفتم شدید ..گفت کارمای تو بعد از 13سال هنوز نزاشته من زندکی کنم گفتم بیخیال من بچه دارم و انقد مشغولم ک همه چیو فراموش کردم حلالت ..گفت تو شاید حلال کنی ولی خدای تو منو حلال نکرده

خانواده همسرم مادر شوهرم خیلی بهم ظلم کرد مارو از خودش نمیدونست ،اصلا محلمون نمی‌زاشت البته الآنم اگه صدساله مارو نبینه نمیگه هی من یه پسری هم به نام سعید داشتم،هرچی می‌گفت یا میکرد من بچه بودم و نمی‌تونستم مثل خودش رفتار کنم در خودم نمی‌دیدم بد باشم،خدا یه عروسی نصیبش کرد که نمیتونه از ترسش نفس بکشه،به شدت بدجنس دورو دروغگو دزد،طوری شده که مادر شوهرم درب آشپزخونه رو قفل میکنه،یه زمانی طلاهای خواهر شوهرم تو کمد بود کلیدشم تو پارچ تو کمد کل خاندان شوهرم میدونستن،الان میوه بگیرن باید قایم کنن،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دقیقا من همیشه ب خدا میگمتقاص کارشون رو با نقطه ضعف شون پس بدن

خب ممکنه کارما رو پس بده ولی تو متوجه نشی ، اونوقت میگی کارما نگرفتش ، مثلا اون جوونی که از شب تا صبح از معده درد میناله و آرزو داره غذای مورد علاقش رو بخوره ، همینم کارمائه دیگه ولی جلو بقیه فیلم بازی میکنه که رژیم داره 

من نامزد قبلیم خیلی بدی در حقم کرد جدا شدم .کمتر از یکسال زندگیشون نابود شد جوری ک خودشون میگفتن اه ...

عقد بودید؟ 

منم مث تو نامزدم خیلی ازارم داد ابروم برد  خدا ازش نگذره   دعا میکنم همینطور ک منو جدا کرد یکی بیاد تو زندگیش ولش کنه برع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
عقد بودید؟ منم مث تو نامزدم خیلی ازارم داد ابروم برد خدا ازش نگذره دعا میکنم همینطور ک منو جدا کر ...

بله یک هفته مونده ب عروسی طلاق گرفتم 

من گذشتم ازش .بلافاصله عشق اولم اومد خاستگاریم و ازدواج کردم .ولی ب قول خودش میگه من هنوزم دارم تقاص تو رو پس میذم