2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ثانیه به ثانیه منتظرم که یجوری کارما پس بده که نتونه دیگه کمر راست کنه 

دقیقا مثل کاری که با من کرد! بعد اون عوضی کاریاش هر لحظه دلم خواست بمیرم چون انقدر عذاب کشیدم 

ولی متاسفانه هر روز شاداب تر و شنگول تر میشه

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

ی بار گفتم اینجا

بعد طلاق 

پدرشوهرم فوت کرد 

دختر خواهرشوهر م فوت کرد 

شوهرم تصادف کرد رفت کوما ناقص شد پا و کمر ک دست 

خلاصه ک من اصلا فک نمی کنم مرگ دختر خواهرشوهر م کارما من باشه ولی خودشون معتقد بودن بخاطر بدی هاشون ب من بوده