2777
2789

سلام بچه ها.... من دارم واسه تقویت تخمدان قرص اووبوست میخورم روزی دوتا... الان یه سری داروی گیاهی دارم که اونا هم مال تقویت رحم و تخمدان هست و یه خانمی که خیلی تو این کار وارده بهم داد ولی دو دل موندم که استفاده بکنم یا نه اگه کسی تجربه داره کمکم کنه لطفا خواهش میکنم 

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

سلام سر خود همچین کاری نکن من به علت کیست تخمدان دارو گیاهی با قرص یاز استفاده می‌کردم اومدم آبروشون درس کنم چشش هم کور شد کیستم رفع شد ولی ازاون بدتر بسرم اومده به علت استفاده دارو گیاهی و گرمیجات صبحا تظاهر دل درد خیلی شدید میگیرم هر روز اولش فکر کردم بخاطر کیسته تا دیروز بستری شدم بیمارستان چمران متوجه شدم به علت مصرف دارو گیاهی سندروم روده تحریک پذیر دچار شدم که هیچ درمانی هم نداره اینکارو نکن

سلام سر خود همچین کاری نکن من به علت کیست تخمدان دارو گیاهی با قرص یاز استفاده می‌کردم اومدم آبروشون ...

ببخشید تنظیمات گوشیم بهم خورده بعضی کلمات خودش عوض میشه ولی ابرو دومی میشه از صبح تا ظهر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان