2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر وعروس

| مشاهده متن کامل بحث + 54503 بازدید | 425 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرررم ازشون...

قبلا خیلی سکوت میکردم و جواب نمیدادم....ولی از وقتی که جواب یاوه گویی هاشونو دادم خیییلی دلم آروم شده...

کلا فقط با دعوت میرم خونه شون و مناسبت ها....

خداروشکر کاری کردن که کلا قطع رابطه کردم همون مناسبت و دعوت رو هم گذاشتم کنار...

بخدا ذهنم خیلی آرومه

به من از اون اول تاحالا بی محلی کردن و میکنن و اذیتمونم کردن البته راضی نیستم اصلا تو‌جمعشونم معذبم ...

من هم نثل شما بودم. اصلا اون ثانیه هایی و خونشون بودم بدترین لحظات عمرو میگذروندم. نفس کشیدنم سخت بود برام. اما ی جایی ی بی احترامی کردن برا راحتی دل خودم بوسیدمشون گذاشتمشون کنار. 

اره چقدر منی

منم یبار یه سال قطع ارتباط بودم پیداش شد سه سال پیش گفتم آدم شدن ولی باز دوماه پیش یه حرف زد دیگه جواب ندادم .دو روز پیش زنگ زد برنداشتن زنگ زد شوهرم خاک تو سرت که زن ذلیلی بدبخت.در صورتیکه خدا شاهده من احترام میزاشتم حتی به شوهرم میگفتم هیچی نگو گذشت کن.زنگ بزن بریم سر بزنیم بیان .ولی دیدم نه این زن خیلی بیشعپرتر از این حرفاس.فمر نمی‌کردم من می‌شنوم داشت میکفت

به من از اون اول تاحالا بی محلی کردن و میکنن و اذیتمونم کردن البته راضی نیستم اصلا تو‌جمعشونم معذبم ...

باور میکنی اونروز جلو مهموناش کلی حرف بار خودمو شوهرم کرد چقدر بهم تیکه انداخت بعد جلوشون منم درحال حمالی بودم 

باور میکنی اونروز جلو مهموناش کلی حرف بار خودمو شوهرم کرد چقدر بهم تیکه انداخت بعد جلوشون منم درحال ...

تا وقتی حمال و لال باشی بیشتر از اینها میخوری 

ببخشید اینو گفتم خودم ده سال همین بودم 

من هم نثل شما بودم. اصلا اون ثانیه هایی و خونشون بودم بدترین لحظات عمرو میگذروندم. نفس کشیدنم سخت بو ...

منم دنبال بهونم اما بی احترامی نکردن تازگیا البته رفتارشون از صدتا بی احترامی بدتره یکماهه شوهر من ماموریته یک بار زنگ نزدن بگن مردی یا زنده

🤍🐼🥥
با احترام جوابشون رو بده نزار مثل من عقده ای شی

یه جاهایی با سیاست میگم

ولی نمی‌خوام فعلا شوهرم علیه من پر کنند بزار برم اون موقع راحته دیک هرچی حدی داره ببخشید ولی کم مونده تایم رابطه هم مشخص کنند

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین برادره دقیقا چکار کرد؟تو به شوهرت خبر دادی کارشو؟هیچ مدرکی نداری؟

شرمم میاد بگم اما نزاشتم کار به جای باریک بکشه چندبار خواستم خودکشی کنم شوهرم حرفمو باور کرد ولی خونواده ش با قرآن خودشونو ادم خوبه ومنو مقصروهرزه نشون دادن