2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر وعروس

54501 بازدید | 425 پست

کیا ازشون راضی هستن وکیا ناراضی امابازهم احترام میزارن.... بخدا بلاهایی سر من آوردن که اگربگم مختون سوت میکشه ولی احترامشون رو نگه میدارم هرچقدر هم نیش میزنن هیچی نمیگم😔

من فقط سالی یکی دو بار با دعوت میرم. خیلی سرد برخورد میکنم چون بهم تهمت هرزگی زدن.

ولی خیلی پررو هستن. توقع احترام آنچنانی دارن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خانواده شوهر بی خبرم 

ولی عروسمو رو تخم چشمام میزارم 3ساله مثل دخترم هواشو دارم 

خودم خیلی سختی کشیدم نمیزارم بچه هام بکشن

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

ارامشی که تو این چهارسال دارم بابت قطع رابطه باهاشون یه درصدشو تو شش سال رابطه باهاشون نداشتم 

کلا لیاقت ندارن 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
به من هم زدن درصورتی که مقصر پسرخودشون بود

برا من بی دلیل و بدون مدرک تهمت زدن.

چون عروس عزیزشون هرزه بود و برادرشوهر طلاقش داد زورش گرفت و گفت اون یکی عروس هم خرابه. مادر و پدرش هم ازش حمایت کردن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ناراضی باز احترام نگه می‌دارم هرچند اونا این کار نکردن منی که هنوز تو عقدم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم