دقت میکنم چقد فرق دارم با همسنام
با رفیقاشون بیرون میرن آرایش میکنن مو رنگ میکنن کاشت ناخن و خیلی عادی استوری میزارن... کلا انرژی زنانه حس میشه
بعد من ۱۵ سالم بود سراینکه خجالت میکشیدم یواشکی ابروهام رو تمیز کردم یه سال مدام کتک خوردم چقد توهین کردن انگ هرزگی زدن بهم
۱۱ سالم بود تا اون سالم شیو نکرده بودم مامانم میدونست یبار خجالت کشیدم به مامانم گفتم گف هنوز زوده هرموقع پریود شدی اون موقع بزن منم نمیتونستم تحمل کنم اوایل با قیچی میزدم بعد خموم یه ژیلت کهنه پیدا کرده بودم با اون میزدم بعدا فهمیدم واس بابام بوده اون😕💔
به زور چند قلم وسایل آرایش خریدم تا پارسال کلا نمیذاشتن الانم خیلی ملایم جوری که مشخص نمیشه بابام جوری زل میزنه به صورتم که نکنه آرایش داشته باشم
کاشت ناخن؟ لیزر؟ رنگ مو؟ مگه زنی؟ مگه ازدواج کردی دنبال این کارا میگردی؟
خدا شاهده تو عمرم فقط یبار رفتم با رفیقم بیرون اونم پشت سرمون ازدور داشتن میومدن تعقیبمون میکردن آبروم رف پیش دوستم بعد چون شال از سرم افتاده بود خونه بحث داشتیم
مهمونی و تولد و سفر با دوستام که کلا نداشتم
تنهایی هم نمیزارن برم بیرون با ماشین میبرن میارن
انتخاب رشتم رو کلا شهر های دور زدم که دور بشم ولی دارم فکر میکنم این خانواده هرجای دنیا باشم بازم محدودم میکنن
چقد عادیه براشون آرایش میکنن بدون نگرانی کنار خانوادشونن🫠
اینم بگم افکارشون قدیمیه وگرنه ربطی به شهرش نداره ما حالا نمیگم کجا ولی کلان شهریم و همه فامیل و اطرافیان کلا همشون روشن فکرن
هعی خدا🤦🏼♀️