mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 عنوان خانومایی که گازتون برق میزنه بیاین 79 بازدید | 8 پست چند تا سوال اول اینک چیکار میکنین؟هرروز تمیز میکنین؟چ چرب زدایی استفاده میکنین بجز سیف و ایناو بعد اینک شاغلین یا خونه دارین؟بچه کوچیک دارین یا نه ؟؟من همیشه همیشه و همیشه گازم کثیفه خودم متنفرم ازینک گازم کثیفه و درعین حال از گاز تمیز کردن متنفرم خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡 1404/07/05 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب1371 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 4962 شاغل نیستم همیشه بعداز اشپزی تمیز میکنم از مایع ظرفشویی استفاده میکنم
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 14604 هزثر روز تمیز کنی احتیاج به شوینده خاصی نداری چون اصلا چرب نمیشه.خانه دارم.بچه کوچیکم دارم تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 شاغل نیستم همیشه بعداز اشپزی تمیز میکنم از مایع ظرفشویی استفاده میکنم چون همیشه و هرروز تمیز میکنی احتیاجی به چربی زدا نیس من ماهی یکبارم تمیز نمیکنم🤦♀️اخه خیلی چربی بهش چسبیده باید سابیده بشه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 هزثر روز تمیز کنی احتیاج به شوینده خاصی نداری چون اصلا چرب نمیشه.خانه دارم.بچه کوچیکم دارم من بچه هم نداشتم همین بود 🤦♀️از گاز تمیز کردن بدم میاد ولی از امشب میخوام دیگ همیشه تمیز کنم🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 23386 هر روز تمیز میکنم شیشه ای هست خیییلی زود تمیز میشه با گاز پاک کن شیش ای رافونه چدناشم هم ماهی یه دفع میزارم تو لوله باز کن البته با دستمال هم هر روز دستمالم می کنم من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 هر روز تمیز میکنم شیشه ای هست خیییلی زود تمیز میشه با گاز پاک کن شیش ای رافونه چدناشم هم ماهی یه دفع ... چدناشو باید بزارم داخل لوله باز کن؟؟ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 23386 چدناشو باید بزارم داخل لوله باز کن؟؟ اره لوله باز کن و اب گرم رو به داغی ببین تو وان پلاستیکی حتما باشه می تونی روشم تایدم اضافه کنی یه ربع باشه کافیه در میاری سیم میکشی نو نو میشه من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 اره لوله باز کن و اب گرم رو به داغی ببین تو وان پلاستیکی حتما باشه می تونی روشم تایدم اضافه کنی یه ... حلع مرسی🥰 خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡