2777
2789
برا همه مضخرف نیست اتفاقا یکی تو پر قو زندگی میکنه به هر چی میخواد میرسه اونوقت من باید خودمو پاره ک ...

منم اطرافم زیادن کسایی که دارن راحت به هرچی می‌خوام میرسن، بعدش میری به روانشناس میگی ، میگه تو توی زندگی بقیه نیستی که ببینی ، ظاهر زندگیشونه

حق داری ،

ادم نمیدونه به کی گله کنه ،از دلسوزی مردم متنفرم بعضیا با پوزخند برمیگردن میگن تو هم که نشستی خونه پس چی شد دلم میخواد یه مشت بزنم تو دهنشون فکشونو بیارم پایین ،بعد میبینم یکی که سن مادر منو داره به چه جاهایی میرسه که من اینقدر تلاش میکنم و هی ازم دور میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادم نمیدونه به کی گله کنه ،از دلسوزی مردم متنفرم بعضیا با پوزخند برمیگردن میگن تو هم که نشستی خونه پ ...

زندگی به خوش شانسیه به نظرم ، 

من حتی توی تاریخ تولدم هم شانس نیاوردم، وسط پاییز دنیا اومدم، تخمی ترین فصل سال

منم اطرافم زیادن کسایی که دارن راحت به هرچی می‌خوام میرسن، بعدش میری به روانشناس میگی ، میگه تو توی ...

غلط میکنن اتفاقا خووووووب زندگی میکنن والا طرف همه حمایتش میکنن دیگه چی میخواد با اینکه نه اخلاق داره نه شعور داره دو به هم زنه و دنبال اینه نون بقیه رو اجر کنه و فضوله 

زندگی به خوش شانسیه به نظرم ، من حتی توی تاریخ تولدم هم شانس نیاوردم، وسط پاییز دنیا اومدم، تخمی تری ...

وا 

پاییز به این قشنگی 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
غلط میکنن اتفاقا خووووووب زندگی میکنن والا طرف همه حمایتش میکنن دیگه چی میخواد با اینکه نه اخلاق دار ...

آره والله، 

این روانشناسا اکثرا  من تا جایی که دیدم همش برا درآمد خودشون مشاوره میدن،نه برا دلسوزی ، اکثرا منفعت طلبن

زندگی به خوش شانسیه به نظرم ، من حتی توی تاریخ تولدم هم شانس نیاوردم، وسط پاییز دنیا اومدم، تخمی تری ...

ببخشید که اینجوری میگم ولی مشخص شما دیدتون مشکل داره نگاهتان به زندگی 

کسی که تاریخ تولد رو یه شانس میدونه و از اون گله داره ….

یعنی زیبایی های زندگی رو نمیبینه

منم اطرافم زیادن کسایی که دارن راحت به هرچی می‌خوام میرسن، بعدش میری به روانشناس میگی ، میگه تو توی ...

خب درست میگن 

هیچکی از واقعیت زندگی کسه دیگه خبر نداره 

خیلیا هستن که ظاهرشون فقط خوبه ینی جوریکه 

بقیه از بیرون کلی بهش غبطه میخورن ولی خوده 

اون فرد داره از درون میپاشه انقد که فشار روشه 

و زندگی براش سخت شده...... 

کلا دنیا همینه هرکسی یه غم یا مشکلی داره 

دنیا بی غم و مشکل نمیشه اگه اینجوری بود اسمش بهشت بود نه دنیا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره والله، این روانشناسا اکثرا من تا جایی که دیدم همش برا درآمد خودشون مشاوره میدن،نه برا دلسوزی ، ...

همه همینن هر چی بدجنس تر باشی راه به کارت میبری ،انگار باید فقط عن اخلاق و تو قیافه باشی و یه پکیج از اخلاقای مضخرف رو داشته باشی تا موفق باشی