2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://t.me/joinchat/BLpEB0KA3oY5WLG5Un92cA

سلام اگر بیماری پوستی ماکولار دارید. بیماری هست که رو پوست لکه های قهوه ایی با خارش ایجاد میشه . از طریق طب سنتی درمان کامل کامل داره. من هم ده سال این بیماری دارم. الان افرادی پیدا کردم که کامل درمان شدن. طبب نوین اون لاعلاج می دونه ولی طب سنتی به اسم لکه های سودا می شناسه و در این طب درمان داره. اول یک ماه بادکش بعد از اون تا ده ماه زالو درمانی ماهی یک بار هر گوشی سه تا زالو . و در سه ماه اول روزی سه دفعه سرکه انگبین و خوردن غذاهای گرم و مرطوب و ترک غذاهای سرد و خشک

https://t.me/joinchat/BLpEB0KA3oY5WLG5Un92cA

سلام اگر بیماری پوستی ماکولار دارید. بیماری هست که رو پوست لکه های قهوه ایی با خارش ایجاد میشه . از طریق طب سنتی درمان کامل کامل داره. من هم ده سال این بیماری دارم. الان افرادی پیدا کردم که کامل درمان شدن. طبب نوین اون لاعلاج می دونه ولی طب سنتی به اسم لکه های سودا می شناسه و در این طب درمان داره. اول یک ماه بادکش بعد از اون تا ده ماه زالو درمانی ماهی یک بار هر گوشی سه تا زالو . و در سه ماه اول روزی سه دفعه سرکه انگبین و خوردن غذاهای گرم و مرطوب و ترک غذاهای سرد و خشک

سلام به دوستان عزیز 😔😔من تازه فهمیدم این بیماری رو گرفتم البته ۴ سالی هست رو بدنم هست از رو بازو و سینه شروع شد ب گفته خانوادم فقط تو همین حد مونده یعنی دو لکه بزرگ روی کمرم و روی بازوم سینم هست اما تازه ک فهمیدم چ بیماری ای هست و درمانی نداره چند روزه کارم گریه کردنه واقعا از زندگی ناامید شدم چون واسه ی دختر سخته ببینه بدنش داره تیره میشه و کاری نمیتونه بکنه دوستان تورو جون عزیزاتون اگه درمانی هست یا خوب بوده براتون بهم بگین فقط میترسم بدتر شه و بیشتر پیشروی کنه اگه حتی بدونم تو این حد می مونه خیلی خیلی مهم نیست اما میترسن خیلی میترسم😔😢دوس دارم خودمو بکشم واقعا...😖💔

دوستان عزیز جان عزیزانتون هرکدومتون راهه درمانشو پیدا کردین من ایدی تل میذارم تورو خدا راهنماییم کنید چون من تازه وارد نی نی سایت شدم و بلد نیستم چطور باید کار کرد 

M200mmm@

دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنونتون میشم خیلی روحیه داغونی دارم😔

پیام دادم بهت تلگرام 

سلام گلم شما روشی یا دارویی برای این بیماری میدونید،تروخدا کمکم کنید

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام به دوستان عزیز 😔😔من تازه فهمیدم این بیماری رو گرفتم البته ۴ سالی هست رو بدنم هست از رو بازو و ...

سلام عزیزم وقتت بخیر اتفاقی با پی ام شما راجب ماکولار برخورد کردم : گیاه افتیمون یا شاهتره اندازه بند انگشت بریز داخل یه لیوان آب جوش دقت  کن زیاد نباید حرارت ببینه و غیر مستقیم باید باشه. صبح ها آب پنیر سنتی که روش تهیه اش داخل گوگل هست رو یه لیوان بخور و ۱۵ دقیقه راه برو که جذب شه . موقعه خواب هم نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق  کاسنی رو مصرف کن .. دیگه مصرف زرشک انار آلوچه عسل   سکنجبین کشمش بهت کمک میکنه .. لبنیات کامل حذف ادویه ها بجز "زرد چوبه و نمک دریایی" حذف . روغن و گوجه و رب آب سرد و نوشیدنی سرد حذف .. از لوسیون وشوینده عطری هم استفاده نکن واسه اون قسمت از بدنت که درگیر شده ..  خلاصه باید تغیر مزاج بدی و گرم بشه طبعت ..آرامش داشته باش و۴۰ شب این کار رو انجام بده اگه حجامت کنی بهتره ولی این دستور واسه کسی هست که حجامت و زالو درمانی رو انجام نمیده ... امیدوارم حالت بهتر شه و بلا به دور باشه 💜نگران نباش قابل درمان هست  ..

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز