2777
2789
عنوان

کاش یکی بود

103 بازدید | 26 پست

راجب همه چیز خوابگاه توضیح میداد😂🚶🏻‍♀️

چیا ببریم چطوریه وضعیت غذا و حموم دستشویی شستن لباس و خلاصه همه چی هعیییی استرس دارم

کسی خوابگاه تهران یا بوعلی همدان بوده؟خوبن؟

هیچی حموم دستشویی مشترک هست چندتا ته سالن , اگر خوابگاه اتاقی باشه، اگر سوییت باشه که تو خود سوئیت، نوبتی میرید، لباس شستن هم تو همون فضای حموم یا جای بخصوصی دارن خوابگاه ها یا شایدم لباسشویی بعضی‌ها دارن عمومیه، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوازم شخصی تو میبری، برای حموم یا لباس شستن، لگن بزرگ و کوچک داشته باش، 

مابقی وسایل آشپزخونه ظرف غذا لیوان قاشق چنگال چاقو پیش دستی، قابلمه ماهیتابه رنده و..چیزهایی که میخوای پخت و پز کنی داشته باش 

اتو اگر داری ببر سشوار و...

لوازم شخصی تو میبری، برای حموم یا لباس شستن، لگن بزرگ و کوچک داشته باش، مابقی وسایل آشپزخونه ظرف غذا ...

عزیزم من احتمالا تنها با اتوبوس بخوام برم کلی وسیله باهامه جا میشه؟😐😂

عزیزم من احتمالا تنها با اتوبوس بخوام برم کلی وسیله باهامه جا میشه؟😐😂

روز اولی سعی کن اگر میتونی با خانواده یا ماشین شخصی برید ، 

اگر نشد چمدون بزرگ بردار فعلا وسایل ابتدایی اولیه رو ببر با لباسهای مورد نیاز ، تا بعداً خورد خورد ببری 

من ورودی ۴۰۳ هستم خوابگاهی هم هستم . زود اعتماد نکن با آدما زود صمیمی نشو . به نظافت برس به تمیزی و مرتب بودن اتاق و وسایل هات اهمیت بده . حریم خصوصی داشته باش و حد و مرز بزار . و خیلی چیزای دیگه که توی این دو ترم تجربه کردم 

نمیدونم والا تو دفترچه انتخاب رشته جلوی بعضی دانشگاه ها زده بود دارای خوابگاه ملکی

اگر منظورش ملک یا پانسیون مثلا حالت آپارتمان و مجتمع باشه ، میشه یک واحد که توی اون واحد چند اتاق هست مثلا، توی هر اتاق چند نفر هستن ، دانشگاه با اون جا قرار داد بسته که بعنوان خوابگاه در اختیارش باشه ، در واقع شبیه به آپارتمان هست 

راستی بعضیها تشک میبرن خودشون، 

چون تشک تخت ها ممکن ابری نازک باشه یا مدل دیگه باشه، 

ملحفه، پتو، روبالشتی، بالشت، حتما ببر برای خودت.

لوازم شخصی حمام و بهداشتی این چیزام که می‌بری برای خودت..