2777
2789
عنوان

کاش یکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
راستی بعضیها تشک میبرن خودشون، چون تشک تخت ها ممکن ابری نازک باشه یا مدل دیگه باشه، ملحفه، پتو، روبا ...

آها مرسی اول باید برم ببینم چطوریه تشک اگه بد بود بگیرم بعد 

راستی عزیزم همه همیشه میگن جزوه بنویس چطوری بنویسم جزوه یعنی استاد داره حرف میزنه همه حرفاشو یادداشت کنم نمی‌فهمم چطوریه 

آها مرسی اول باید برم ببینم چطوریه تشک اگه بد بود بگیرم بعد راستی عزیزم همه همیشه میگن جزوه بنویس چط ...

آره ببین روش درس خواندن دانسکاه با مدرسه خیلی متفاوته، 

خوب گوش کن و نکته برداری کن یا میخوای همه رو بنویس ، یا وویس بگیر 

بعضیهام نمیکنن، یهو از یه نفر که خوب می‌نویسه تو کلاس جزوه شو کپی می‌گیرن، ولی خودت  بنویسی با خط خودت و حواست باشه سر کلاس بهتره ، همون صندلی و ردیف جلو بشین که حواست پرت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله هر جایی که برات بهتره و به صلاحت هست قبول میشی 🙏🏻

قربونت عزیزم 🥹❤️🫂 عکس انتخابامو برات بفرستم میتونی حدس بزنی کدوم اولویت ممکنه قبوله بشم؟

قربونت عزیزم 🥹❤️🫂 عکس انتخابامو برات بفرستم میتونی حدس بزنی کدوم اولویت ممکنه قبوله بشم؟

والا راستش عزیزم من سررشته تو انتخاب رشته کنکور ندارم😅وگرنه کمکت میکردم، درسمم سالهاا پیش تموم شده 

آها به سلامتی عزیزم🫂❤️

ولی با تایپکت منو بردی به حدودا ۱۷ سال پیش... یه لحظه ذوق دوره دانشجویی و رفتن به خوابگاه گرفتم، حس کردم خودم دارم میرم 😅انگار همین دیروز بود و الان دانشجوام... 

قدر این دوره و جوونی و شادابیتو بدون و خیلی مراقب خودت باش وقتی رفتی دانشگاه 😘❤️❤️❤️