2777
2789
عنوان

ازم میپرسن چرا بچه دار نمیشی

6268 بازدید | 26 پست

سلام   من ۳۰سالمه و همسرم ۳۵سالشه و چهارساله ازدواج کردیم و اصلا قصد بچه دار شدن رو هم نداریم اول اینکه همسرم از بچه خوشش نمیاد و منم بخاطر زود رنجی و حساش بودنم  نمیتونم بچه دار شم  از طرفی هم دانشجو هستم  و شرایطم جوریه که واقعا نمیشه به بچه فکر کرد      مشکلم اینه  همش از من مسپرسن چرا بچه دار نمیشید   ؟خب این شخصیه دیگه      به نظر شما  کسی ازم پرسید چه جواب  دندون شکنی بدم  بهش ؟؟ ممنون 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
ا
3
50%
۲
3
50%

همینی که اینجا نوشتی روبگو

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راست میگن دیگه 😉 

یه موقعی دل بچه میخواد و همه چی فراهمه اما خدای نکرده دیگه بارداری صورت نمیگیره حداقل بررسی بشه از لحاظ زایا بودن اونوقت دست نگه دارین ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

عزیزم تا زمانی ک بچه دار نشی هرکاری کنی این سوال هس اولی ک اومد بعد هی میپرسن چرا نمیزاری یکی دیگه گیرت بیاد همبازیش بشه..اینو از همه ما میپرسن بدون ک تنها نیستی همه خسته ایم خسته

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

بستگي به شخصيت خودت داره 

مثلا من با ادم فضول خيلي رك حرف ميزنم و از خجالتش درميام

بمن يكي گفت چه خبر بود انقد زود حامله شدي مگه بلد نبودي 

كفتم خدا خيرت بده 

گفت چطور 

گفتم نگرانت بودم نكنه الزايمر گرفتي سرتو از رختخواب مردم كشيدي بيرون ولي الان فهميدم سالمي

NObody dies a virgin , life fucks us all

والا من باردار نمیشم با اینکه ۳ ساله اقدامم منهای ۲ تا سقطی که داشتم. هرکی امسال ازم پرسید یکم حالت متعجبانه گرفتم که یعنی به تو چه بعدم گفتم بچه در اولویتمون نیست.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
راحت بگو شوهرم فعلا دوست نداره خودمم شرایطم جور نیست به وقتش ان شالله 

همش میگن دیر میشه ها   نازا میشیا پشیمون میشیا    فاصله سنیتون بالا میشه ها   خسته شدم   یه جواب دندان شکن و در عین حال محترمانه میخوام که حالشون جا بیاد نپرسن .