2777
2789
عنوان

ازم میپرسن چرا بچه دار نمیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 6269 بازدید | 26 پست
نه نمیخوام اینارو بگم  اینارو به شماها گفتم  به بقیه میخوام یه جوابی بدم که نپرسن همش  ...

وقتش شد چشم  حتما اقدام میکنیم با لبخند معنی دار یعنی به توچه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از من همسرم فعلا بچه نمیخواد ، منم هرکی بپرسه میگم همسرم میگه زوده .

هرچند بعضیها از روی دلسوزی میگن اشتباه نکنین و پشیمون میشین چون خودشون دیر بچه دارها شدن یا نشدن . 

اما ی عده قصدشون فقط سر دراوردن از کار بقیست . ای بابا مگه ما میپرسیم چرا شما فلان کارو کردین یا نکردین ک شما هی از زندگی میپرسن . والله تا عقد بودیمم هی میپرسیدن کی میرین خونه خودتون . 

نه نمیخوام اینارو بگم  اینارو به شماها گفتم  به بقیه میخوام یه جوابی بدم که نپرسن همش  ...

من به خاله شوهرم که کلییی هر سری گیر میداد گفتم هر وقت زاییدم مطلع میشین.

قفل کرد و دیگه چیزی نگفتتت😂😂😂

واقعا    ماهم یه مدت این سوالو ازم میپرسیدن    منم میگفتم فعلن قسطامون زیاده  وتازمانیکه خونه نخریدیم بچه دارنمیشم 

جالب اینه که مادرشوهرم همه جا نذر کرده بود اعصاب منم خردمیکرددرحالیکه من هیچ تکلیفم بازندگیم مشخص نبود

من بااینکه بچه میخاستم ولی مینداختم گردن شوهرم میگفتم شوهرم نمیخاد ولی دیگه اواخر از حد گذشته بود تیکه ها. فضوبیاشون بااینکه من 24 سالمه هنوز.از حرف مردوم بیشتر ناراحت بودم تا باردارنشدنم.خدا سرشون بیاره اونایی ک ب قصد آزاررسوندن این سوالارو میپرسن

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی

هرکارکنی هرجوابی بدی دفعه بعدکه میبینن بازمیپرسن😕 ماهم نمیخواییم ولی دست برنمیدارن ازسرمون که.من میگم همسرم بچه نمیخواد.ازاونم که میپرسن کلا جوابشونو نمیده.

دردم از یار است و درمان نیز هم