2777
2789
عنوان

من فکر و ذکرم مهاجرته

4486 بازدید | 231 پست

همش میرم محله ها یا آمریکا و سرچ میکنم دلم آب میشه 

دوساله دارم زبان میخونم ولی انگار نه انگار کاش از بچگی شروع کرده بودم یه مهارتم کنارش داشتم بنظرتون چجوری میشه رفت چیکار کنم تموم رویام شده همین فقط نگید غربت سخته و اونجا خبری نیست و چجوری دوری از خانواده رو تحمل می‌کنی مرسی 

کاش به جای ویدیوهای خوشگل که اشکالی هم نداره ببینی ولی به اندازه ه سری چیزا مثل آمریکا بدون روتوش رو می‌دیدی که رویا پردازی نکنی 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم از کشور های نزدیک تر شروع کن الان دیگه رفتن به آمریکا واقعا سخت شده با این قوانین مهاجرتی. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

زبان رو باید با فیلم و ..تقویت کنی هم دایره لغاتت میره بالا هم لهجه میگیری! خودم جدیدا این راه رو در ...

لهجه رو خیلی موافقم 👍🏻👍🏻 همون چند تا جمله کوتاه و ساده رو تمیز و غلظ میگی جیگرت حال میاد😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چشم ما میدونیم همه خراب و داغونن و ما خیلی خوبیم ممنونیم ازتون

عی خِــــــدااا😅🤦🏻‍♀️

چشم ما میدونیم همه خراب و داغونن و ما خیلی خوبیم ممنونیم ازتون

آدم یه بستنی می‌خوره اگه شیرینیشو در نظر می‌گیره بدی بستنی رو هم در نظر می‌گیره انقدر آدم نباید خودشو به حماقت بزنه همون بستنی ممکنه قندتو ببره بالا چاقت بکنه یا حتی دندونتو به درد بیاره اینکه این چیزا رو ندونی یا خودتو به نفهمی بزنی باعث میشه که جهالت خودتو نشون بدی 

هممون مشکلات ایرانو می‌دونیم خوبم می‌دونیم لی مشکلات اونورو نمی‌دونیم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
عزیزم امریکا ک فکر نکنم بتونی بری ولی کشورهای دیگه مثل استرلیا، المان بهتر میتونی بری ....ای کاش رفت ...

استرالیا هم خیلی خوبه خیلی خوشم میاد عالیه ولی کانادا نه چون پر از کسایی شده که بگم تعلیق میشم و خوشم نمیاد 

زنگ میزنم دفاتر مهاجرتی مشورت بگیرم کارمنداشون درست حسابی توضیح نمیدن انگار همش می‌خوان زود قطع کنن تلفن رو فقط 

نمیدونم دیگه فقط دلم میخواد برم کاش یکی کمکم میکرد راهنماییم میکرد بدونم چیکار کنم حداقل تا پنج سال دیگه کامل آماده باشم