2777
2789
عنوان

من فکر و ذکرم مهاجرته

| مشاهده متن کامل بحث + 4486 بازدید | 231 پست
استرالیا هم خیلی خوبه خیلی خوشم میاد عالیه ولی کانادا نه چون پر از کسایی شده که بگم تعلیق میشم و خوش ...

عزیزم اگه واقعا قصدت رفتنه و میخوای اراده کنی باید خیلی پیگیر تر باشی ، تماس نگیر حضوری برو و صحبت کن حالا آمریکا هم نشد ، برو استرالیا برو آلمان

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مستقیم که نمیشه قطعا مهندسی دوس ندارم اگه زبانم فول و روون بشه کارای بهیاری بلد باشم بنظرت میشه؟

با یه گروه مشاوره ای خوب مشورت کن

من اطلاع ندارم

اینجاهم سواد این رو ندارن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خب الان لپ کلامتون چیه؟ اینکه می‌فرمایید خوبیا و بدیهاشو رو باهم ببینیم رو متوجه شدم، ولی میخونم بدو ...

هیچی افراط و تفریط بده لپ کلام اینه وگرنه که ایرانم بدی و خوبی خودشو داره اونجا هم همینطور 

من می‌دونم آدم میره اینستا کلی ویدیوهای قشنگ میبینه منم میبینم خوشمم میاد ولی می‌دونم در حد کلیپ چند ثانیه ای قشنگه چون تهیه کننده اون ویدیو خواسته ما اون قاب رو ببینیم وگرنه ممکنه خیلی چیزا رو ندونیم 

حسرت کشیدن آسونه ولی منطقی فکر کردن باعث میشه از چیزی که  یا جایی که هستیم نفرت نداشته باشیم 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
امریکا دیگه ویزا نمیده مگه اینکه بورسیه بشی

آره شنیدم همه رو هم داره ریپورت می‌کنه حتی 

ولی دیشب یه پسر افغانی با ماشین اسنپ فود کار میکرد نمیدونم اونا پس چجوری رفتن خیلی هم راضی بود چقدرم بهش احترام میداشتن وقتی وسیله هارو تحویل خونه ها میداد

چرا من مشکلات اروپا رو‌هم میدونم، ولی بازم ببین چی به سر وطنم اومده که خیلی ها فقط می‌خوان فرار کنند

خب فرار کنن موفق باشن ولی خوبه دونسته باشه نه ندونسته که پشیمون بشن از کارشون

به بریتانیا هم فکر کن ، احتمال اینکه موفق بشی زیاده ...حیف ک من هیچ تجربه و علمی ندارم وگرنه حتما کم ...

بریتانیا گرونههه گرون ترینشم انگلیس. ولی جنوب اروپا واقعا ارزش داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شما لطف کن دستشو بگیر فرار کن باهم زشته که دو تا هم نظر هر یکیشون یه طرفی فرار کنن!

والا بخدا ، وقتی آدم تو یه سایت عمومی نظر میده باید حواسش به حرف زدنش باشه 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بریتانیا گرونههه گرون ترینشم انگلیس. ولی جنوب اروپا واقعا ارزش داره

بله موافقم ک گرونه ولی شنیدم بیشتر از بقیه جاها دنبال نهاجر هست ، کمتر هم سختگیری میکننن کار و شغل هم بیشتر هست

شما لطف کن دستشو بگیر فرار کن باهم زشته که دو تا هم نظر هر یکیشون یه طرفی فرار کنن!

چقد سنگین میندازی هیروشیماعه مگه😁😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هیچی افراط و تفریط بده لپ کلام اینه وگرنه که ایرانم بدی و خوبی خودشو داره اونجا هم همینطور من می‌دون ...

دلیلی نداره نفرت تو دلم نباشه نفرت ازم می‌باره از آدما از این جو دهنمو باز کنم تعلیق میشم هر چقدرم بد و سخت باشه از اینجا بهتره تو این شکی ندارم 

بله دقیقا والا ما از بس اینجا بستنی شیرین خوردیم که دندون برامون نمونده منتظریم ژاپن محلول جادویی شو ...

ببین من چه بدبختم که با مثال زدنم نمیتونم بعضی چیزا رو به بعضی آدما بفهمونم دیگه عمق مطلبو خودت بگیر من چی میگم شما چی میگی 

خوش باشی