2777
2789

۱۰سال پیش عمم با یک خبر اشتباه باعث شده بود مادر و پدرم ۹ماه به جونم بیفتن و‌اذیتم کنن و افسردگی بگیرم،حتی پدرم انقدر منو کتک زده بود از ترس خودمو خیس کرده بودم و‌این شده بود کینه قدیمی من از اون ادم و خواستم تلافی کنم و تلافی کردم و انتقاممو ازش گرفتم اما چنددرجه قوی تراز خودش و حالا چندسال هست اصلا. نمیبینمش و گهگاهی ببینمش ی سلام فقط و الان براش اتفاقی افتاده مریض شده بنظرتون برم عیادتش یا نرم،از طرفی فامیلای ما شاهد جنگ و نبرد ما ۲تا هستن وذوق میکنن و اونبار یکی از فامیلای عوضیمون وسط دعوا بهم گفت تو باهمه مشکل داری درصورتی که فتننه تمام خانواده تقصیر این زن هست و همه رو تحریک به بدی میکنه،من چکار کنم اگر نرم قکرمیکنن من ب مرگ اون ادم راضیم ،اگر برم میترسم اتفاقی بیفته منو کسی ناراحت کنه و البته تنها نمیرم اونجا،شما بگید چیکار کنم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو

بخدا بخاطر حرفش آنقدر کتک خوردم و تن درد داشتم و گریه کردم و هیچکسیو نداشتم،حتی مادرم پشتمو نداشت در صورتی که بخاطر چیزی که اصلا حرفش درست نبود و خیلی زجرم دادن و بعد میومد تازه جولان هم میداد

اصلا نه عیادت برو نه مراسم وقتشه ما ایرانیا حرف مردم کنار بزاریم و برا خودمون زندگی کنیم

#عقده ای نباشیم

یه که عیادت رفتن که دیگه این حرفا رو نداره

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
#عقده ای نباشیم یه که عیادت رفتن که دیگه این حرفا رو نداره

عقده ندارم بخدا اما دلم پر درد بود از این ادم،بهترین دوره نوجوانیمو خراب کرده بود و ۹ماه توی زندان بودم و‌برزخ،هیچکس پشتم نبود،پدرم لگد میزد ب پهلوم و پهلوم موقع خواب نمیتونستم از این ور ب اونور کنم،اینا رو ب کی بگم،وقتی تو اتاقم نشسته بودم و ناراحت بودم بهم حمله میکرد که چرا قیافت رو‌اینجوری میکنی و کتک میزد و قلبم خیلی شکستس

بخدا بخاطر حرفش آنقدر کتک خوردم و تن درد داشتم و گریه کردم و هیچکسیو نداشتم،حتی مادرم پشتمو نداشت در ...

بعد خانواده متوجه شدن اشتباه کردن؟

شما چطور تلافی کردی ؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.