2777
2789
عنوان

خساست شوهر

1013 بازدید | 68 پست

رفتیم بیرون یه بافت دیدم واسه مامانم ۱۸۰۰ بود ب شوهرم گفتم چقدر مناسبه گفت ندارم ( میدونستم داره ) 

گفتم باشه 

رفتیم بیرون یهو یادم افتاد یه تومن پیش خواهرم دارم گفتم زنگ میزنم خواهرم پولمو بزنه بقیشم تو کارتم دارم 

گفت مگه نمیخواستی رژگونه بخری گفتم نه با این حالم خوب میشه ( مامانم انگشترشو گم کرده و میخواستم خوشحالش کنم ) 

داشتم ب خواهرم زنگ میزدم ک شوهرم گفت من راضی نیستم ! 

گفتم من نه ازت پولی میگیرم نه ماهانه ای نه برام خودم خریدی میکنم ۲ ساله ازدواج کردم باردارم هنوز لباسای دوران عقدمو میپوشم بعد عروسی یه شال نخریدم هر چیه از نامزدی خریدم هموناست  بعد یه تومن جمع کردم حق ندارم اونطور ک خودم میخوام خوشحالم میکنه خرج کنم ؟! 

جای من بودین حالتون بد نمیشد ؟ چکار کنم بفهمه ک خوشحالی زنش مهمه نه چندغاز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم چون میخواستی برای مادرت خرید کنی ناراحت بوده

خودت چرا خرید نمیکنی؟ دوسال خیلیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهرت برا خودت هم لباس نمیخره خسیسه معلومه ناراحت میشه برا مامانت بخوای بخری

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب خواهر آسه آسه این ینده خدا یه تیکه لباس برا خودت نخریده بعد یهو بیاد برا مادر زن 1800 بخره تو حرف ...

دقیقا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**