2821
2789
عنوان

خساست شوهر

1034 بازدید | 68 پست

رفتیم بیرون یه بافت دیدم واسه مامانم ۱۸۰۰ بود ب شوهرم گفتم چقدر مناسبه گفت ندارم ( میدونستم داره ) 

گفتم باشه 

رفتیم بیرون یهو یادم افتاد یه تومن پیش خواهرم دارم گفتم زنگ میزنم خواهرم پولمو بزنه بقیشم تو کارتم دارم 

گفت مگه نمیخواستی رژگونه بخری گفتم نه با این حالم خوب میشه ( مامانم انگشترشو گم کرده و میخواستم خوشحالش کنم ) 

داشتم ب خواهرم زنگ میزدم ک شوهرم گفت من راضی نیستم ! 

گفتم من نه ازت پولی میگیرم نه ماهانه ای نه برام خودم خریدی میکنم ۲ ساله ازدواج کردم باردارم هنوز لباسای دوران عقدمو میپوشم بعد عروسی یه شال نخریدم هر چیه از نامزدی خریدم هموناست  بعد یه تومن جمع کردم حق ندارم اونطور ک خودم میخوام خوشحالم میکنه خرج کنم ؟! 

جای من بودین حالتون بد نمیشد ؟ چکار کنم بفهمه ک خوشحالی زنش مهمه نه چندغاز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری ناراحت بشی

کاری نمی تونی بکنی خساست خصلت ذاتیه

درک و شعور یاد دادنی نیست

آخرین خواستگارم رو به خاطر خساست رد کردم چقدر خوشحالم ردش کردم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه،حالا باز تو خودتو خسته کن

شوهرت برا خودت هم لباس نمیخره خسیسه معلومه ناراحت میشه برا مامانت بخوای بخری

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب خواهر آسه آسه این ینده خدا یه تیکه لباس برا خودت نخریده بعد یهو بیاد برا مادر زن 1800 بخره تو حرف ...

دقیقا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**