2777
2789
عنوان

گفت یکی دوروز میخام تنها باشم

144 بازدید | 10 پست

همین الان خسته کوفته از مدرسه اومدم دیدم پیام داده پارتنرم که(((( با این پیامت همه چیزو خراب کردی دیگه هیچی برام مهم نیست دنیا قشنگیای خودشو داره))))

منم اونقد زنگ زدم تا جواب داد به گریه افتادم پشت گوشی بعد گفت یکی دوروز میخام تنها باشم اونقد گوه بزرگی دیشب خوردی که یا باید خودمو پرت کنم بیرون یا تورو بعد گفتم داری اینجوری میگی که منو دلسرد کنی خودم برم بگی ولم کرده .بعد گفت چون نمیتونم برم میگم میخام تنها باشم چیزی لازم داشتی زنگ بزن مواظب خودت باش خدافظ😭😭😭

تاپیک قبلمو نه قبلیش رو بخونین اگه میخاین بدونین دعوامون سر چی بوده

و بهم خواهرانه بگین چیکار کنم 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نوشتی خواهرانه که ینی فقط خانوما وارده بحث بشن دیگه؟؟😒😑باشه خیالی نیست ولی خواستم چندتا راهکار و رمز از ذات مردا بگم بهت...ولی حیف نشد

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

الان نوشتی خواهرانه که ینی فقط خانوما وارده بحث بشن دیگه؟؟😒😑باشه خیالی نیست ولی خواستم چندتا راهکا ...

بگو

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

نمی‌دونم چی باید بگم خودت بهتر می‌شناسی فقط دعا می‌کنم حل شه مشکلت غزیزم

قربونت بشم ایشالا💔🫠

ذات رابطه های دهه نودیا🤐😐

کی گفته دهه نودی😐😐

پارتنرم دهه هفتاد من هشتاد🫤

بگو

ببین هیچوقت علاقه ت رو تا این حد نشون نده،مردها کم ظرفیتن زود سرشون گیج میره فک میکنن خبریه،این که زدی تو گوشش حتما برای همیشه صحنه رو تو خاطرش ثبت میکنه چون شوکه س فعلا،جوری رفتار کن که طرف تو کف بمونه،،،آیا دوسش داری...سرد نباش ولی سعی کن جوری زمینه سازی کنی ک اون پیش قدم شه برای بودن با تو،منظورم تو همین بحث آخرتون بود،موفق باشی☘️

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

وای چقدر از این حرصای بیخود خوردم دوران مدرسه 🤣🤣چقدر فکر کردم گوشیشو خاموش کرده یا جواب نمیده دنیا به آخر رسیده خودمو داغون کردم 🤣🤣🤣قشنگ رفتم اون دوران غصه نخور عشقم هیچی نمیشه چند روز اعصاب خوردی و خونه دله برمیگردین بهم و تمام آخرشم رابطتون به هیچ جا نمیرسه با این کارات هر کدوم میرین پای زندگیتون به این روزاتون هم میخندین فقط خاطرش میمونه نگران نباش اگه قسمت هم باشید مال همید 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر