2777
2789

چرا فضای مجازی اینقدر استرس میده ، حتی ادمو از زندگی بیزار میکنه ، ادمو شکاک میکنه .

من تو تهران تو شرکت میتونستم  روزی ۱۲ ساعت کار کنم ماهی ۳۵ تومن بگیرم ، اما به خاطر شوهرم اومدم دارم شهرستان کنار دریا زندگی میکنم ، شوهرم ماهی ده دوازده تومن بهم میده . خودمم زبان خصوصی چند تا شاگرد دارم ، خیلی کار نمیکنم ، روزی دو ساعت کلا کار میکنم و هفت هشت تومنم خودم در میارم ، بعد باشگاه میرم ، به روتین پوستیم میرسم ، مدیتیشن میکنم ، میرم دریا شنا میکنم ، اشپذی میکنم ، شوهرم همش سورپرایزم میکنه ، بهم محبت میکنه و همه کار واسم میکنه .

بعد تو فضای مجازی میبینم همش میگن یه روزی قراره مرد به زن خیانت کنه ، هیچوقت کارت رو به خاطر شوهر ول نکن ، هیچوقت درامدت رو به خاطر مرد نیار پایین ، من واقعا به کار شرکتی تو تهران و دوازده ساعت کار کردن و برده ی شرکت ها بودن تو هوای الوده شاد نبودم . اما الان شادم . اما همش فضای مجازی میخواد استرس بده که قرار بدبخت شی ، هیچ مردی نمیمونه ، فقط به فکر پول باش ، فقططططط پوووولللل .

زندگی و خوشی ادم رو به ادم زهر میکنن و فقط استرس میدن ، باعث میشن همش بترسم ، با اینکه در واقعیت الان شاد ترم اما این استرس و شکی که فضای مجازی بهم میده باعث شه دو دل شم .

شما اگه جای من بودید طلاق میگرفتید و برمیگشتید تهران تو دود و درامد ۳۵ تومنی و روزی ۱۲ ساعت کار کردن یا ارامش الانتون رو ترجیح میدادید؟

تعداد رای : 11
نظرسنجی
ارامش و ملایمت زندگی رو ترجیح میدادم
11
100%
رقابت و استرس و هیجان رو ترجیح میدم
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر کسایی که تو صفحات مجازی همچین حرفایی میزنن دلسوز من و شما نیستن 

فقط دنبال ویو گرفتنن

به هر طریقی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

خب اینکه بخاطر مرد نباید درآمدت رو بیخیال بشی ک کاملا درسته

خب بیخیال شدم دیگه از ۳۵ تومن رسوندم به ۷, ۸ تومن 

از اونورم ده دوازده تومن از اون میگیرم .

الان چی کار کنم طلاق بگیرم برگردم به همون جهنمی که بودم؟

چقدر طلاق برات راحته 

زودتر بگیر برو این زندگی بنای محکمی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه نسخه رو نباید برای همه پیچید تو سهم خودتو از فداکاری تو زندگی انجام دادی و حالا شوهرت برات کم نمی‌ذاره و از رفتارش مشخصه قدرتو میدونه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببخشید واقعا اینقدر تحت تاثیر فضای مجازی هستین ک حتی به طلاقم فکر کردین؟یعنی اینقدر زندگی سطحیه واستون؟یا شاید هوش هیجانی پایینی دارین 

خیلی متن و سوالتون عجیب بود خیلی 

شما یک چیزی داره اذیتت میکنه نمیدونم دقیقا چی.

شما زندگیت خوبه

۱۲ شوهر میده

به خاطر ۱۵ میلیون بیشتر جدا بشی؟😐 منطقیه به نظرت؟

این حرفارو ماهم میبنیم

بهتره ادم میانه رو باشه

یجروی زندگی کنخ روزی ورق برگشت نبینه هیچی در چنته نداره

و متسقل نیست.

💕