چرا فضای مجازی اینقدر استرس میده ، حتی ادمو از زندگی بیزار میکنه ، ادمو شکاک میکنه .
من تو تهران تو شرکت میتونستم روزی ۱۲ ساعت کار کنم ماهی ۳۵ تومن بگیرم ، اما به خاطر شوهرم اومدم دارم شهرستان کنار دریا زندگی میکنم ، شوهرم ماهی ده دوازده تومن بهم میده . خودمم زبان خصوصی چند تا شاگرد دارم ، خیلی کار نمیکنم ، روزی دو ساعت کلا کار میکنم و هفت هشت تومنم خودم در میارم ، بعد باشگاه میرم ، به روتین پوستیم میرسم ، مدیتیشن میکنم ، میرم دریا شنا میکنم ، اشپذی میکنم ، شوهرم همش سورپرایزم میکنه ، بهم محبت میکنه و همه کار واسم میکنه .
بعد تو فضای مجازی میبینم همش میگن یه روزی قراره مرد به زن خیانت کنه ، هیچوقت کارت رو به خاطر شوهر ول نکن ، هیچوقت درامدت رو به خاطر مرد نیار پایین ، من واقعا به کار شرکتی تو تهران و دوازده ساعت کار کردن و برده ی شرکت ها بودن تو هوای الوده شاد نبودم . اما الان شادم . اما همش فضای مجازی میخواد استرس بده که قرار بدبخت شی ، هیچ مردی نمیمونه ، فقط به فکر پول باش ، فقططططط پوووولللل .
زندگی و خوشی ادم رو به ادم زهر میکنن و فقط استرس میدن ، باعث میشن همش بترسم ، با اینکه در واقعیت الان شاد ترم اما این استرس و شکی که فضای مجازی بهم میده باعث شه دو دل شم .
شما اگه جای من بودید طلاق میگرفتید و برمیگشتید تهران تو دود و درامد ۳۵ تومنی و روزی ۱۲ ساعت کار کردن یا ارامش الانتون رو ترجیح میدادید؟