2777
2789

من بابام میگه تو شهر کوچیک جا برای پیشرفت نیست ولی خودش با سی سال زندگی تو شهر بزرگ یعنی تهران و کارمندی هیچ دستاوردی به جز یه خونه و یه ماشین نداشته ، یه خونه و زمین که از باباش بهش ارث رسیده ولی بابابزرگم که تو شهرستان و شهر کوچیک  زندگی میکرد با وجود ۸ تا بچه واسه همه ی این ۸ تا بچه خونه و زمین به ارث گذاشت .

یا میبینم یکی تو شهرستان اموزشگاه زبان زده ، از هر کس ترمی دو تومن میگیره ، دویست سیصد تا هم شاگرد میرن اموزشگاهش ، از همون درامد کلی باغ گرفته چند تا خونه داره .

اما ۹۹ درصد اشناهامون که اومدن تهران فقط کارمند و کارگر شرکتا شدن ، تو فامیلامون و اشناهامون هیچکس رو ندیدم که تهران کار ازاد داشته باشه و از اون طریق پولدار شده باشه به جز یک نفر ولی تو شهرستان دیدم همه  کار ازاد دارن و پولدارتر از کارگرا و کارمندای اینجان

تعداد رای : 19
نظرسنجی
نه فقط تو کلانشهر میشه
3
15%
ربطی نداره هر جا باشی میتونی موفق باشی مخصوصا الان که اینترنت هست
16
84%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو شهرستان جای پیشرفت بیشتر

منم همینو میگم چون حداقلش اینه شروع راحت تره 

تو شهرستان با ۲۰۰ تومن ، ماهی ۸ تومن میشه بهترین جا مغازه اجاره کرد ولی تو تهران باید دو میلیارد با ماهی ۱۰۰ تومن بدی تا تازه بتونی یه جا معمولی مغازه اجاره کنی و شروع کنی .

بعد شهرستان زمین و باغ هم خیلی ارزونه ولی محصولاته کشاورزیش از محصولات کشاورزی تهران گرونتره

منم همینو میگم چون حداقلش اینه شروع راحت تره تو شهرستان با ۲۰۰ تومن ، ماهی ۸ تومن میشه بهترین جا مغا ...

دوست من تو تهران نتونستن کاری کنند ، خونه بخرن 

با شوهرش رفتن شهرستان 

ی کافی شاپ زدن ، خودش کیک ها رو میپزه ، در حد قهوه و نسکافه و چایی ، میفروشن 

الان تو همون شهرستان خونه خریده و ماشینشو عوض کرده.

اما تو تهران بود میتونست این کارو کنه؟

خیلی سخت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ربطی نداره عزیزم 

همه اینا به تلاش آدمه

ولی خب مسلما زندگی تو شهر کوچیک خیلی هزینه کمتری داره تا شهر بزرگ 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من آدم های زیادی را می شناسم یک عمر توی روستا بودن تو همون روستا هیچی ندارن

ولی افغانی اومده تهران کار کرده پولدار شده

دیروز یک عروسی لاکچری بالای شهر تهران بوده تمام مهمون ها با ماشین مدل بالا اومده بودن

آدمی هست متولد تهران مستاجر یک شهرستانی شده که هفت سال پیش مهاجرت کرده اومده تهران

ببین دوست من شوهرش طلافروشه خب اگه تو تهران مغازه داشته باشه درامدش چن برابره ولی ازونورخرید خونه فل ...

من ادم پرتوقعی نیستم نمیخوام ماهی یکی دو میلیارد در امد داشته باشم به ماهی صد میلیون دویست میلیون قانعم 

ولی الان همین مبلغ هم تو ایران پرتوقعی میدونن ولی به نظرم ماهی صد ، دویست نرماله

تهران کار بیشتره باید عرضه داشته باشی شهر کوچیک آسایش نداری اصلا

من الان شهر کوچیک زندگی میکنم با شوهرم اسایش دارم 

تهران از ۶ صبح پامیشدم میرفتم دانشگاه و سر کار تا ده شب میومدم دوباره باید درس میخوندم تا ۲ شب .

ولی الان تا ده صبح میخوابم ، میرم باشگاه روتین پوستی دارم نقاشی میکشم روزی دو ساعت کار میکنم و زبان خصوصی درس میدم ، هر روز میرم دریا شنا میکنم ، اشپذی میکنم ، خورد و خوراک و پوشاکمم که به راهه