2777
2789
عنوان

رفلاکس و تنگی نفس بعد غذا

111 بازدید | 11 پست

سلام من رفلاکس دارم وخب اولش زیاد وضعم بد نبود فق یکم غذا سنگینی میکرد رو دلم و مکررر اروغ میزدم و. بعدش سبک میشدم ولی جدیدا انگار اسید معدم خیلی زیاد شده طوری ک نشسته میااد بالا بعد  از هر غذا نفسمو میگیره حتی میترسم غذا بخورم سه روزه فق مایعات میخورم و خواب ک اصلا نمیتونم حتی دراز بکششم اروغایی زیادی ای هم میزنم درد قفسه سینه ک نگم هر چند سااعت یک بار تیر میکشه 

خواستم بدونم کسی بوده اینطوری مثلم باشه اگ میدونید راهکارر واسه خوب شدنم چیه لطفااا بگیدد خیلی ازیتم

منم همین بودم بعد مراجعه مکرر به پزشک متوجه ‌شدن معده م عصبی الان آرامبخش میخورم خیلی بهترم 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...🫠هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه...)))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با این علائم فقط بایدبری پیش متخصص وپی گیر باشی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

همون مایعات واست سم هست. برو دکتر بهت دارو میده. 

غذا کم بخور در حد اینکه گرسنه نباشی. مایعات وسط غذا و بعدش اصلا نخور.

بعد از غذا دراز نکش. استرس هم نداشته باش. 

من خودم پدرم در اومد با رفلاکس

منم همین بودم بعد مراجعه مکرر به پزشک متوجه ‌شدن معده م عصبی الان آرامبخش میخورم خیلی بهترم

یعنی تمام این علائم از معده عصبیه؟ والا من ک اندوسکپی ندادم وولی یجا ربتم گفت رفلاکسه الان نمدونمم چی واسش خوبه جونم درومده دو هفتس من نخواب دارم نخوراک شبا از ترس اینکه اسید بیاد بالا و خفم کنه نمیخوابم مردمه سرم داری میترکه از بیخواب بیش از حد

همون مایعات واست سم هست. برو دکتر بهت دارو میده. غذا کم بخور در حد اینکه گرسنه نباشی. مایعات وسط غذا ...

الان دیگ کلا ندارینش نه اخه هیچ دکتری بدرددم نخورد قرصی و دارویی نمونده نخورده باشم سرش بیفایده بوده راه شما واس خوب. شدنتون چی بود والا من ک دیگ کلافمم با نمیتونم بخوابم معدم خیلی اسیدبه 

ببین ممکنه مشکل از معده هم نباشه قلبتو چک کن، غذاهای تند و پر ادویه لب نزن

تونستی برو طب سنتی که راه درمانو  باور کن اونا بیشتر بلدن

مرد چیه که کوتولش چی باشه🌚. خدایا سر صبر ما شرط بستی با کسی؟ 🤨 |||یه سکانس از The Gray هست که رو به آسمون میکنه میگه: یکاری بکن بیا بهم ثابت کن که هستی یه چیز واقعی نشونم بده من الان لازمت دارم نه بعدا. نشونم بده.. منم تا وقتی که زنده ام بهت ایمان میارم، قسم میخورم.💔🙂

الان دیگ کلا ندارینش نه اخه هیچ دکتری بدرددم نخورد قرصی و دارویی نمونده نخورده باشم سرش بیفایده بوده ...

آره من خیلی بهترم خدا رو شکر 

مال من افتضاح بود. 

همین هایی که گفتم رو رعایت کن. خیلی تاثیر داره. 

استرس به شدت سمه، مخصوصا استرست رو کنترل کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز