2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداذذو شکر بلاگر جماعت رو قالب ندارم مدت هاست اینستاگرام ندارم.

ولی واقعا بنده خداهایی که بالونشون می‌کنن!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خیلیا با دیدن کلیپ روزمره همینا افسردگی میگیرن.

درسته بخدا هرچقدرم پهلو خودت میگی فیکن ولی روزمرگی ورستوران رفتناشونو وخریدومهمونیاشونو آدم میبینه میگه اگه اینا زندگی میکنن پس ما چیکار میکنیم 

من ی بلاگر میشناسم ک هروز خارجه همش هم میگه من ی زن مستقلم همش کار می کنم بوتیک داره تالار زده من همش میگفتم من چرا عرضه ندارم بد فهمیدیم زن ی پیرمرد خیلیییییییییییییی پولدار شده مهریه هم گرفته طلاق گرفته بعد ادعا میکنه با تلاش خودش اینه😂😂😂

از وقتی اینستا و این گوشیا مدل بالا اومدن دست مردم‌زندگیا بی مزه شد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من ی بلاگر میشناسم ک هروز خارجه همش هم میگه من ی زن مستقلم همش کار می کنم بوتیک داره تالار زده من هم ...

بله اینا آویزونه اینو واونن یا تو دوبی بیزینسین یکی مثله نگار رکنی