2789
گرونی که درسته ولی اینا روز به روز زندگیاشون تجملاتی تر انگار نه انگار مردم تو فقرن گرونیه

مردم میتونن مثل خود من نگاه نکنن 

والا هیچ کدومو نه میشناسم نه فالو دارم با اینکه سالهاست اینستا دارم 

حالا مردم اینا رو نبینن ماشینهای گرون تو خیابون نمیبینن؟؟؟

خونه های لوکس بالای شهر رو نمیبینن؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم میتونن مثل خود من نگاه نکنن والا هیچ کدومو نه میشناسم نه فالو دارم با اینکه سالهاست اینستا دارم ...

چرا ولی خواه ناخواه فالو ام نداشته باشی تو کل اکسپلور پلاسن 

من اصلا بلاگرارو نمیشناسم به اون صورت ، کلا وقتی چیزی واسه ارائه کردن ندارن جز شو اف برای من یکی زندگی هاشون جالب نیست و ادم جالبی برای دنبال کردن نیستن 

نمیدونم چجوری بعضیا به زندگیشون غبطه میخورن 

چرا ولی خواه ناخواه فالو ام نداشته باشی تو کل اکسپلور پلاسن

اکسپلور چیزایی که نگاه می‌کنی میاره عزیزم 

مثلا تو اکسپلور خود من فقط مطالب آموزشی و نهایتا آشپزی میاد بالا چون فقط اونا رو میبینم 

هرکس این بلاگرارو دنبال کنه و حسرتشون رو بخوره واقعا احمقه.حیف وقت و نت نیست که صرف این انگل های اجت ...

اون که هیچی خدا تومن هزینه تبلیغاتشونو چقدر مردم به خاطره تبلیغای اینا مثل کلینیک مهرزاد به زیباییشون لطمه خورده

نباید در هر صورت ادم مقایسه کرد حالا ایشون بلاگر اند و پولدار خیلی ها هستند باباشون پولدار و کارخونه دار و کلی پشتیبانی مالی و غیره شدند و به جایی رسیدند اگه ما بخواهیم خودمون مقایسه کنیم خودمون ضربه می خوریم البته مقایسه نکردن هم کار بسیار سختیه ولی هر کسی مسیر زندگیش فرق داره شاید کسی تو مسیری که ما زندگی کردیم زندگی می کرد دوام نمیاورد/همیشه وقتی می خوای نگاه به زندگی دیگری کنی با خودت بگو اون شخص اگه تو شرایط من بود آیا به اون موفقیت می رسید یا نه

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

اون که هیچی خدا تومن هزینه تبلیغاتشونو چقدر مردم به خاطره تبلیغای اینا مثل کلینیک مهرزاد به زیباییشو ...

والا تا چندسال پیش مردم خجالت می‌کشیدن یه عکس عادی از خودشون بزارن پروفایل.الان هر ننه قمری بلند شده از توالت رفتنش فیلم گرفته و بلاگر شده و پول به جیب میزنه.ایران چطور میخواد درست شه واقعا

مردم میتونن مثل خود من نگاه نکنن والا هیچ کدومو نه میشناسم نه فالو دارم با اینکه سالهاست اینستا دارم ...

فقط که خونه لوکس وماشین لوکس نیست ریز میشتوی همه چیز فخرمیفروشن این بلاگرای بی عقل

لایک نکنید .توروخدا