2777
2789
عنوان

من یه زنم

176 بازدید | 20 پست

زنی که همه به هر عنوانی ...مادر .همسر.دختر عروس ازت توقع دارن به فکر همه هستی ولی هیچ وقت فرصت نمیکنی برای خودت زندگی کنی بدون دغدغه یه بستنی یه چایی یه فیلم مورد علاقه یه گوشه دنج بشینی مرور زندگیت کنی

شما هم مث من هستین؟؟؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازشما بدترمو مادرانی مثل من با بچه های خاص قطعا میتونن مثل من یا حتی بدترازمنم باشن

خدا کمکتون کنه🫂

من همه اینا که گفتی هستم ولی سعی میکنم کیفم سر جاش باشه.... بستنی و چایی واسه خودم درست میکنم. 

بستنی با شیر درست میکنم ، پسرم ۲ سالشه و یه وقتایی تنهایی میخورم و عشق میکنم

اره عزیزم من سه تا بچه قد و نیم قد دارمالان به جای استراحت دارم گوشی ور میزم چون تنها تایم ازادمه

آخی.واقعا همینطوره.چرا آقایون درکمون نمیکنن

من همه اینا که گفتی هستم ولی سعی میکنم کیفم سر جاش باشه.... بستنی و چایی واسه خودم درست میکنم. بستنی ...

من فکر میکنم افسردگی داره بهم غالب میشه 

بله با این تفاوت من از ساعت ۱ شب تا ۴ صب بیدارم مختص خودم تو نت میچرخم چایی میخورم فیلم میلینم خرید ...

فکر میکنم همه زن ها تایم آزادشون دو شب به بعد 

آخی.واقعا همینطوره.چرا آقایون درکمون نمیکنن

چون مردا ۸۰ سالشونم بشه باز بچن و بی درک

همین شوهر من از بچه ها انگار بچه تره

دیروز چون اب یادم‌رفت بزارم یخچال چنان دعوایی راه انداخت خودم هنگ‌کردم غروبش هی میخاس‌‌حرف بزنه محل ندادم ب خدا انقد بچه ها خستم میکنن میگرن گرفتم دندونام نابود شد سرر شیردهی کل فکم درد میکنه کی درک میکنه خواهر