2777
2789
عنوان

اعصابم خورده چراااا😥

106 بازدید | 15 پست

من باردارم و منتظر جواب آزمایش سل فری هستم.الان یهو از خواب پریدم انقدر که کابوس جواب آزمایشو دیدم. کلا داغونم اصلا حال روحی خوبی ندارم.هرکی راجب بارداری و بایدها و نبایدهای بارداری باهام حرف میزنه حرصمو درمیاره.از الان وقتی به این فکر میکنم که بچه به دنیا اومد مامانم و مادرشوهرم میخوان بیان خونمون اعصابم خورد میشه.اصلا حوصله هیچکدومشونو ندارم نمیدونم چرا انقدر عصبی و نا امید و داغون شدم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نمیشه تو بری خونشون؟

نه خونه خودمون راحت ترم

اصلا اعصابم نمیکشه همش میگن اینو بخور اونو نخور چون فلان کارو کردی الان اینجوری شدی… بابا الان هرکی خودش میدونه چی خوبه چی بده،فقط رو مخ میرن با این حرفا و اداها

آخ گفتی منم نزدیکه پریودیمه مثل سگ دارم پاچه میگیرم هی

مامان من فقط بلده بگه تخم مرغ بخور

دیروز دعوا کردم باهاش دیگه گفتم ول کن دیگه هرچی میشه تخم مرغ تخم مرغ

بابا ما نخوایم یکی راهکار بده به ما کیو باید ببینیم

سر همین آزمایش سل فری یه کاری کردن با داداشم که من به غلط کردن افتادم،فکر کن من داشتم به اونا دلداری میدادم که نه ایشالا هیچی نیس.

اه اعصابم خیلی داغونه واقعا 

خودت رو آروم کن بخاطر بچه.چون استرس و ناراحتی رو بجه کاملا میگیره از مادر. نگران نباش.خیلی بودن سافری دادن خوب بوده بجا نگرانی ب چیزهای خوب فکر کن.ب انگشتهای کوچولوی ی فرشته ناز. ب لبهایکوچولویی ک جمع میشه تند تند .ب نگاه ناز و شیرین نی نی ب لباسهای خوشگل کوچولوش.ب گرفتن انگشتت در مشت کوچولوش و بوییدن بجه ک حس و حال خوب و خاصی داره.

چ بخوای چ نخوای بعد زایمان نیاز ب کمک داری.خصوصا اگر سز باشه اما نهایت ۱۰ ۱۲ روز بعد هر کس میره سر زندگیش تا ابد ک خونه تو نمینونن..پس خودت رو آروم کن.و سعی کن بخوابی مامان زیبا.

مامان من فقط بلده بگه تخم مرغ بخوردیروز دعوا کردم باهاش دیگه گفتم ول کن دیگه هرچی میشه تخم مرغ تخم م ...

وای میدونم خیلی سخته یکی تو کار آدم هی دخالت کنه آدم خیلی عصبی میشه

وای میدونم خیلی سخته یکی تو کار آدم هی دخالت کنه آدم خیلی عصبی میشه

حالا به اینا یه همکار تو مخی هم اضافه کن که یه جوری هرروز منو سر خورد و خوراک دعوام میکنه هرکی ندونه فکر میکنه بچه ی اونو دارم تو شکمم پرورش میدم😑

واااااقعا بهشت زیر پای مادران است و بس😂 تا همینجاشم دهنم سرویس شد😂

ممنون از حرفای قشنگت عزیزم🥺دعا کن برام لطفا🥺

مطمئنم که بچه ت کاملا سالمه نگران نباش اصلا.فقط سعی کن خوب استراحت کنی قبل زایمان گه بعدش تا ماه‌ها آرزوی خواب داری.جدی ميگما. نی نی ها مگه میذارند مامانشون بخوابه.

حالا به اینا یه همکار تو مخی هم اضافه کن که یه جوری هرروز منو سر خورد و خوراک دعوام میکنه هرکی ندونه ...

اشکال نداره بعدن اینا میشن خاطره بعدش ایشاالله که بزرگ شد براش تعریف کن دوتاتون باهم بخندین مثل مامانم یه چیزایی برام از دورانی که منو باردار بوده میگه من میمیرم از خنده🤣🤣